fekke helt enkelt

igår packade tina sin versacebag och flyttade in i mitt söndertrasade hem. vi har än så länge hunnit med ett antal rullar, googlat satan och skrikit fekke. jag GILLART. ikväll bär vi liggvänliga tischor och dricker husets. jag har kommit på att när jag flyttar, va, så vill jag helst inte ha några tavlor. helst ikeaglas och helst inga grannar. jag har också kommit på att jag ÄLSKAR FACEBOOKCHATTEN, va. man kan bli kär däri, man kan skrika fekke, man kan fråga vem som ska med på fekke eller vem som är bög och inte vet vad det betyder. däri, va, alltihop egentligen. tycker det är najs och sånt.  HA DET /ebb to the lebb


gammalt groll och fina tider på fabriken och på lagret.

T:Tomater
I:I
L:Likgiltiga
L:Laxar
 
R:Rinniga
A:As
S:Samsas
M:Med
U:Urin-
S:Säd
 
H:Härliga
Ä:Ärtiga
L:Lår
S:Sippar
N:Några
I:Iskalla
N:Nallar
G:Gratäng
A:Av
R:Rasmus
 
T:Tryffelinbakad
I:Isglass
N:Namnam
A:AAAHH!!

där går lyckan

adjö romans vi älskar oss och allt och oss och våra vänner och din öl

det här går åt helvete?



+



=
SANT

a change is gonna come?

i lördags var det alla hjärtans dag och vi firade som sig bör; med en rejäl kalasfylla. dagen efter mådde jag som förtjänat men äh, lägg ner, alla hjärtans dag suger och jag kan för mitt liv inte komma på en bättre sysselsättning än nya vaga, öl och dans. skit samma att jag vaknade i söndags med en bula i pannan efter att ha stormat in i en vägg, va.  puss och kram och tacky gelehallon till alla som kände sig ensamma, vi borde tagit följe i dimman! och vilken dimma sen.











falkenbergish



hejdå

livstecken

hej alla kalaspinglor. det är sportlov, dags att ge sig ut i spåren, va? nöta lite biceps eller vad det nu är man gör däri. ikväll äre fest, klassisk hemmafest med dans och kräks i kurvan. nu ska jag ut och göra göteborgs slaskiga vägar osäkra. ha de!


KillKillers.

i fönstret lyser solen och du är nästan NAKEN. herrejävlar vilken helg, va? snart ska va ha ett helvetes lov och allting är galet fint, faktiskt. till och med mina stora drömmar och lisa och hela gänget mår bra. nu ska vi bara ta oss igenom en sista vecka. låt oss gå ner. jag är på väg, men aldrig trodde jag att det skulle vara så vackert på botten. amanda fyller år idag, grattis amanda!

RSS 2.0