"Because the world needs to be peopled"

Jajaja, första dagen på påsklovet har varit fruktansvärt chill. Halva dagen har jag duschat och andra halvan, fram till nu, har jag kollat på, och blivit frälst av, Much A Do About Nothing. Ikväll blir det förhoppningsvis vilt party och dans i plural (HAHAHAHAHA) med rara flickor. nej, nu ska jag dra till far min och börja förferren!
otroligt tråkigt inlägg, enjoy.
smell'ya laterr / Lovisa

wilderness locked in a cage

Hej alla glada.
Dagen har spenderats i ett soligt Göteborg med massa fina flickor. Busigt men mysigt!
Min skolmotivation har den senaste veckan varit lika med noll, chill har gått före plugg och ångesten över det verkar vara som bortblåst. Lite SannaKarlsson-varning or what?
Kanske är tjatigt eftersom det verkar vara på mer eller mindre allas läppar, men jag måste ändå säga att shit vad vädret verkligen lyfter en. Jag känner mig helt fri och lycklig, redo att ta över världen med min kärlek! Och imorgon är det onsdag vilket betyder ytterligare en ledig dag i solen, jag triiivs. Ska förmodligen träffa min kära julia och snacka demokrati- och pojkbekymmer.
Måste bara ge aningens utrymme för min partysugenhet, påsklov here I come säger jag bara!

Shoppade en liten kjol idag också. Hihi.

image72 image73

Dagens låt: Laura Sweden - release me
Ha det underbart ♥ Ebbilicious

Seize the day!

summertime

image71

Midsommar -06
Ha det absolut underbart i Kina Tina!
Ebba

Bilder till folket!


ÄNTLIGEN EN NY DATORMUS = BILDER

image63image64image62

Partykvartetten <3






1. H&M barn-jackan
2. Mormors gamla anorak
3. Älsklingsskorna


Linnea

Att äga ett dansgolv.

Inte bokstavligt talat. Men damn vad vi festade med de glada 50 åringarna. Lätt bästa draget på sjukt länge (:

A day in the life

Listor, det tycker vi om.

Aggressioner:

1. Jag har på senare dagar insett att det inte bara är kameran som omöjligt kan kopplas in i datorn, utan också ipoden. Aaaaaarggghh.

2. Åkte in till Västra Hamngatan idag för att träna, ensam och duktig. Jag har aldrig varit på ett så dåligt pass! En otränad tönt med ett oplanerat pass utan en enda bra låt. Så sjukt opeppande. Jag varnar er här och nu; m-pass med Selma kl 14 på lördagar = bajs.

3. Hans Moberg, den lilla jäveln, tror att vi endast har ett ämne i skolan, ett ämne som vi alla har största lust att lägga ner hela vår själ i. FEL. Varenda vecka fram till sommarlovet innehåller minst ett prov eller en inlämning, bara i engelska.

Glädjande:

1. Jag har varit duktig och städat. Mamma lär bli glad när hon kommer hem.

2. Beatles på min vinylspelare <3

3. På fredag åker jag och mamma till Uppsala för att hälsa på mammas bästa vän. Där kommer vi spendera ett par mysiga dagar innan vi beger oss till stora huvudstaden för en heldag med endast shopping. Jag har lyckats spara ihop en hel del pengar och hoppas på att komma hem med måååånga fina kassar.

image61

I'd love to turn you on / Linnea




 


Never say what you mean

OJ OJ OJ, idag har jag varit hurtig som fan med träning klockan elva och shopping resten av dagen, typz.
Fredagskvällen spenderades hos Amanda med massa tjejer och kortspelet maffia, det var gött och svulligt. Chipsintaget var massivt. Just nu äter jag massa pistaschnötter och kollar på Fredrik&Filip, när jag egentligen borde plugga naturkunskap och matte, men what ever allt löser sig <------ mitt nya motto! Ehh, jag är en nerd.
Iaf, som sagt så har jag shoppat idag, egentligen ingenting jag behövde (som vanligt) men det piggade upp mig rejält.

Skor från din Sko, hehehehehehe köpte likadana som Ebbalicious, brukar inte tycka om att ha samma saker som andra men herregud, 180 kronor, jag kunde inte motstå tha force.

image53

Glajjor, HM 60 kronor. Onödigtonödigtonödigt, men ack så snygga. Kanske ska lämna tillbaka, dock.
image58

Väskor, secondhand 20 resp. 30 kronor. Ehh, som om jag behöver fler väskor, men de var så billiga och fina och söta.
image59image60

/ Lovisa with love

KALAS.

Idag har jag och Ebba gjort femtusen smörrebröön. Jag luktar räkor och det känns som om jag är dränkt i remouladsås. Men det var det värt. Sedan ska vi servera dansk mat och se på när folk blir fulla. Det ska faktiakt bli jättekul. Jag klippte lugg häromdagen. Och igår köpte jag en liten vit klänning på gina tricot för endast 129 riksdaler. Och nu gott folk presenterar Göteborg - VÅREN.
image56


Finfina hälsningar //

Snart bär det av!

Snart ska jag besöka kineslandet nummer ett. KINA! Det ska bli kul som fan och förhoppningsvis kommer jag hem med lite shopping. Om jag inte finner några fina kopior av olika flashigheter kommer jag att köpa med mig en massa kul kitch och kanske nya DKNY - röd eller grön? Och jag har funderat på att skaffa glasögon ett tag. Och jag tror att jag är HEMSKT sugen. De här snyggingarna från Prada hade inte suttit fel. Borde kanske köpt de för ett halvår sen. HM. Skorna är för tillfället mina favoriter. Seconhand och Jättesköna!




I'll be back / Någon som vill Tina upp dig.

Att vara eller inte vara...

Hamlet suger balle. Han är dum i huvudet.  Lulu är trött. Lill är lila. Amanda är sjyk. Biblioteket är dött. Och fint. Snart har vi gympa. Lulu ska inte vara med, bara om det vara något ruligt. Schilldringar har kommit. Lulu blev glad och okontaktbar. En stund. Sen blev hon trött.

image49

Chill out tonight / LILL AND LULU, tha tiny mamas

Either you're in, or you're out. Aufwiedersen?

Har hunnit med lite spännande shopping på min lediga dag.



Om ni tar till er det fakta att jag överskridit budget, är det läge att säga aufwiedersen?
  • Jeanskjol - H&M
  • Vita snörskor - DinSko
  • Silverväska - Mango
  • T-shirt - Twilfit
  • Skärp - Seconhand
Hasta la vista /Ebba ?

Oh Happy Days

Aloha!
För alla er där hemma i stugorna som inte kan vänta att höra vad Ebba, alias Ebbchen haft för sig denna dag kommer här en kort resumé.
  • Skola. Kom försent som vanligt, chillade sönder matte (som vanligt) och spenderade geografilektionen med att spana in hotties på google med mina kära donnerchics ♥
  • Tvingade med mig Julle-bulle till stan där vi, ambitiösa som vi (stundvis) är, diskuterade historia i tre timmar. Låter kanske chill men för att krossa denna vision vill jag bara säga att vi bl.a. diskuterade om det ligger i människans natur att ifrågasätta, eller om det är en konsekvens av socialisationsprocessen? Donnerskadad? Eh.
  • Detta följdes av ett ytterst effektivt core-pass. Jag och min mage var fokuserade som aldrig förr, mina vänner!
  • Och nu har jag precis spenderat en timme på att välja ut partylåtar till mina föräldrars fest. Kan avslöja att det kommer bjudas på en smarrig blandning av Roger Pontare, Linda Bentzing och Ohlsen-brothers! Grr

image43

So long losers and lovers /Ebba ♥

Looks like trouble, smells like trouble, tastes like chocolat

Walla, my dear friends!
Haha, har haft en heltokig dag hos mandizZz. Vi åkte hem till henne för att plugga och sedan träna, men vi var tvungna att gömma oss en stund, snarare en och en halv timma, för deras hundvakt  som skulle komma tolv-ish. Så klart somnade vi, och jag var helt hjärndöd och apatisk efter det. Jag kände mig som Ozzy Osbourne, och pratade antagligen likadant HAHAHAHAHAHA. 
F.ö så är jag konstant chipssugen, speciellt på lantchips, och får knappast lägliga spasmer pga detta begär, och så har jag gått omkring och känt mig som Tom Scavo's (I Desperate Housewifes) ex hela dagen, så där lagom bitter, bitchig och blond. 

Iaf, här kommer en sexig bild på Ozzy, enjoy! / Lovisa (ursäkta min flummighet?)

image44

 

Frisyr dags.

Dagen till ära fixade jag mitt hår. Håll till godo, en smula suddiga bilder. Och ja, jag har tagit till mig den trendiga flätan som syns överallt. Jag stekte också pannkakor. Och hämtade ut mina nyklackade vinterskor, hehe.

Tian

Bidrag numero 1 till "mat i kvadrat"

Jag och min kära pojkvän firar 1 år imorgon men Calle tycker inte om tårta, han vill bara ha kladdkaka. Linnea har bakat till den kräsna jäveln. <3


KLASSISK KLADDKAKA

100 g margarin eller smör
2 ägg
3 dl strösocker
2½ dl vetemjöl

4 msk kakao

1½ tsk vaniljsocker
½ krm salt

Smöj och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret på låg värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör nerblandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda ca 20 min i 200 grader.


image37


Enjoy everybody.
Linnea.


GOGO!

Usch idag har jag varit övedrivet hurtig. Åkte ner till friskis för att träna men medel-passet var fullt. Fick agg en stund, sansade mig sedan och funderade allvarligt på om jag skulle gå på intensiv istället men insåg att de antagligen skulle få återuppliva mig med hjärtmassage efteråt så jag avfärdade snabbt den tanken. Åkte hem lagom bitter, klev innanför dörren och såg mina fina kritvita joggingskor stå där och fullkomligt blänga på mig. Så hör och häpna, jag tog mig en liten joggingtur i den krispiga luften. Sheet, det var typ hundra år sedan sist, och det kändes, men det var väldigtväldigt skönt. *Intresseklubben antecknar med röd penna*

Iaf, jag hade relationer och mänskligt växande prov idag, som jag tror gick åt pipsvängen. Men det spelar ingen större roll, stora ord för att komma från mig (!), för jag känner mig oövervinneligt glad idag.
Min pappa lagar god mat åt mig, jag har sprungit, Prison Break klockan tio, fint väder igen.
You gotta love it!
Later duudes, Lovisa.

image35


Hjälp mig!

Jag har suttit flitigt och pluggat matte sedan jag kom hem klockan halv sex. Det är två timmar. Jag har matteprov imorgon. Och allt som allt har mitt studerande gått ganska bra. Tills för ungefär 10 minuter sedan när jag upptäckte att mina areaenheter på de senaste 10 talen var helt fel. Då började jag gråta. Jag hatar matte. Min mattelärares överläpp ser ut som ett M. Jag tror att gud skapat ett ironiskt tecken för de som vill se det. Jag tolkar det som att min mattelärare hela livet är dömd att lära elever Matematik. (Matematik börjar på M.)
image34

Ni finner mig i mörkrets avgrund / Tina

If i could escape...

För i helvete. DET SNÖAR. Och inte lite heller - miljoners miljader gigantiska flingor.  Det är 19 mars och jag trodde att det var vår. Jag orkar inte. 
Håll ut
Linnea


Counting on that everybody makes it

Kära vänner.
Idag har min hjärna laggat, som den av någon konstig anledning alltid gör på söndagar om jag har plugg att göra, så därför har jag ägnat mig åt högst triviala tankar, som till exempel varför min pappa måste parkera så lång bort som möjligt från Ica Kvantum eller vad cool vår lägenhet hade sett ut om alla våra glödlampor var röda. No need for comments. Dessutom har jag tagit en massa meningslösa kort med min faders kamera, som jag funderar på att lägga ut på bilddagboken som en trevlig omväxling.

Måste dessutom tipsa om en killer movie: Men in tights
Den är så sjukt rolig, och helt och hållet min dåliga humor. F.ö köpte jag och min pappa den och Batman Returns (som också är bra, iaf en av de bästa batman-filmerna) så efter O.C blir det en massa karlar i trikåer för mig och min familj. Eehhh, dock måste jag plugga en massa rel. o. mänskl. väx. innan, och det är nog det tråkigaste som finns. Ångrar bittert att jag valde den kursen, bittertbittertbittert.

Welcome home


Peace / Lulu

Oh.

Efter att beskådat Djävulen bär prada med kär familj och ätit gräsligt mycket paradischoklad denna lördagskväll är det dags för lite bilder från gårdagens DISCO. Linnea och Ebba var gorgeous. Jag var en smula missnöjd med mitt hår. Men min outfit var Lovisas och därför kände jag mig i övrigt snygg.image26

image28

image30

keep on poppin / Tiny

P.S JH i bakgrunden D.S

How's it poppin'?

Gårdagen var som delar av quartetten redan nämnt grymt party! I mean, you gotta love the E-type on da dancefloor! (Förväntar mig lite storslagna bilder, kameraäckel)
Anyway, denna kväll är för att uttrycka det lätt inte riktigt lika party. Jag och lulu chillar in my crib och har seriösa funderingar på att tömma mina föräldrars spritskåp och däcka på något oväntat plejs. Patetiskt? oh yes

Har i alla fall shoppelishoppat en fin väska/kappsäck idagen.

image22


Som sagt, patetiskt.



♥ See ya biatches and hoes! ♥

Jackfynd

Hej kära läsare.

Den här dagen är inte rolig men jag  blev precis lite, lite gladare. Sitter här i en anorak som jag hittat i min garderob. Har provat den minst hundraelva gånger men först nu insåg jag att den är riktigt snygg! Min mormor köpte den på 40-talet(!), den är typ slitet lila och slutar en bit nedanför rumpan. Skulle gärna lägga upp en bild om det inte var så att min dator i källaren var cp. Man kan inte koppla in kameran och samtidigt ha musen inkopplad = kamera ELLER mus. Arrgh. Pappa måste fixa.

För övrigt har jag en annan jackbild att visa. Jag fick en dag ett märkligt sug att gå ner på H&Ms barnavdelning. Jag följde min intuition (läs ordet högt flickor) och när jag gick därifrån hade jag en påse i handen. Tänk dig modellen av en skinnjacka fast i ett svart tyg som ser ut och känns typ som siden. I ljuset ser den faktiskt lite metalic ut! Jag är bara rädd att det ska se ut som att den är gjord av plast... Ynka 249 kr betalade jag. I promise, bild kommer.

Snart ska jag äta någon jävla kycklingrätt och sedan ska jag iväg till Albins kusiner och barnvakta. Barnvaktspeng minus H&Mjacka = jämt ut. Perfekt!

See ya. Linnea.


Hype

Ahh, you gotta love the sweet fylla, vilket det blev rejält av igår. Och jag tackar valfri tillbedjare för att jag inte blir bakfull, någonsin typ. La Quartette var på artonårspartaj igår kväll och som vanligt när vi partar var det väldigt roligt, väldigt känslosamt (åtminstone för min egen del) och väldigt mycket dans.
Okej shit likzom, indie-pop in my heart forevvah men det finns inget som slår Cascada eller September när det är dags att skaka baken *FnIzZz* 
Nu blir det dusch och relationer-och-mänskligt-växande plugg.
Peace out / Lulu

I am a growing force without the motion

Idag har inte riktigt varit min dag. Alla har stört mig, mest min pappa för att han skällde på mig när jag åt upp hans precious pistachnötter. Bambamaten har stört mig, min familj har stört mig, plugga-i-Paris har stört mig. Det sistnämnda upptar mina tankar mest hela tiden, tycks vara det enda jag tänker på, eller kan tänka på och det är så sjukt svårt.  

Hm, fråga mig inte hur jag tänkte när jag spenderade hela studiebidraget första veckan, men i vilket fall som helst så har jag bara fyrtio kronor kvar. Usch, jag ser ett beteendemönster svårt att bryta.
Men just nu måste jag fundera ut hur jag ska klara mig på mina två tjugor resten av månaden, med tanke på alla mina sug: partysug, shoppingsug, röksug, sötsug.
 Iallafall så vill jag ha en likadan jacka som vår vän Amanda köpte på Monki, finner dock ingen bild, men den var så sjukt snygg. Typ rysa-i-hela-kroppen snygg.

För övrigt tänkte jag göra något så cheesie som att tipsa om en bok jag läste för ett bra tag sedan,
Herrgårn av Anna-Karin Palm.

Nej mina kära vänner, nu ska jag ta och vända på mitt dåliga humör med hjälp av lite plättar, sylt och Dolly Parton.
Laterrr! / Lovisa

1, 2, 3 ACTION!

Tina äntrar härmed bloggen, så lystring.
Våren håller sakta men säkert på att fylla alla sanna göteborgares dystra hjärtan. De senaste dagarna har varit fyllda med hopp om en inte allt för mörk framtid. Känslan av att vakna av solens strålar som tränger igenom rullgardinen och kittlar ögonlocken är underbar. Äntligen har vår runda gula vän börjat ägna sig åt sitt arbete igen. Äntligen kan man rensa ur garderobens ulliga innehåll bestående av diverse raggsockor i grälla färger, sticksiga tröjor och strypvänliga halsdukar. Äntligen kan man använda pumpsen utan att få kroniska köld/vattenskador.
Men vissa problem ska inte glömmas i ivern inför våren. Jag tänker mest på bikini tragedierna som varje år utspelar sig, i varje fall för mig. Vad ska man välja för bikini? I år tänker jag i alla fall vara tidig. Innan alla vänner (och fiender) lämnar en med de tråkigaste alternativen efter att själva köpt de spännande och exotiska godbitarna.
By the way, suckups, så har jag fått en ny kamera. Den är läcker.
Nedanför:Solbrillor från H&M
finfin bikini från Topshop. tillhörnades en gyllenbrun kropp och
kanske under en stor lite genomskinlig vit T-shirt
                                                                               .
Yours sincerly Tina ?

Shoot an apple off my head

Ohlala, le premiére fois! Första inlägget för min, Lovisas, egna del. Känns lite pirrigt måste jag erkänna. 
Ah, major konstig vecka. Hela jag har bara varit väldigt konstig. Väldigt reserverad. Väldigt väntande. 
Väntande på party, kanske, jag är jäättepartysugen. 
Nej, sista kvarten av Greys Anatomy väntar!
Chilla vidare, kära vänner, Smell'ya Later. 

Premiär!

Hej på er alla (?) partymänniskor ute i vida världen!
Härmed gör jag, Ebba mitt alldeles första, spännande och enastående blogginlägg. Enjoy!

Dagen har bestått av en alldeles för oseriös mattelektion, följd av ett två timmar långt boxningspass i Masthugget. På tal om det, är det bara jag som inte riktigt förstår grejen med killar och deras muskler?
Visst, vi vet att ni finns där och ni är väldigt fina, men snälla slappna av.
Ni behöver inte ta varje chans ni får att svälla upp och boxa sönder stackars mig. Host.

Något annat jag reagerat över denna tisdag är det luriga vädret.
Igår - solsken och glada miner. Idag - minuskalla vindar och strumplösa fötter.



Som alla vi studiebidragsbarn ständigt blir påminda om flödar inte pengarna direkt, så frågan är nu om jag ska investera i budgetalternativ numero uno = underbar knytsko eller hellre rikta in mig på alternativ numero dos = användbar pump. Jag vet, lät skumt i singular. Anyway, what do you think?

XOXO Ebba ♥

It isn't difficult to say: you're beautiful.

Måste dela med mig av mina musikfavoriter just nu:
Abraham and the ditsy blondes.

Puss&kram Linnea

Om en och en halv timma sjunger kören OH HAPPY DAY

Goddag Goddag. Jag tänkte roffa åt min äran att skriva det första, riktiga blogginlägget.

Med tanke på min fruktansvärda gårdag med vinterkräksjuka mår jag förvånansvärt bra idag. Skabbig är bara förnamnet men i övrigt känner jag mig frisk, konstigt nog.
Jag sitter och försöker skriva mitt reportage till svenskan som skulle vara inlämnat idag. Jag och min svenskalärare är inte direkt bästisar så jag tänkte visa henne vad jag går för i det här reportaget men min hjärna är dessvärre inte så samarbetsvillig. Lika lägligt som vanligt.



Linnea

Welcome all tiny papas and big mamas in the mansions!


RSS 2.0