romantik

det är snö och skridskor och vårt sista jullov. jag gillar det. imorgon drar vi mot större äventyr i pölseland för att fira in det nya året. vi ses då. /ebba






when it's time to get in trouble we know just what to do

HELLO HELLO!

 

klädbytarkväll hos cajsa med hemlagad glögg och annat najs

 

kålltorpsreunion hos aron med paj!



hehe





 



dagarna d

glöggen är värmd, systra mi har återvänt till sitt barndomshem och släkten styr bilen mot ett präktigt dunderfirande på splintvedsgatan. julen har gjort intrång mina vänner. vet dock inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. pepparkakorna smakar inte lika gott som de brukar, pyntet känns ovärt eftersom det ändå ska ner om en vecka. är det så att man gått och blivit något av en påsktjej på gamla dar? det återstår att se helt enkelt, under tiden flyr jag in mot stad i ljus för lite avskedsfika och kenbee-lotto. jag har för övrigt önskat mig en kamera i julklapp, och om mina föräldrar mot förmodan tycker jag varit snäll nog kommer bloggandet inom en snar framtid bli något mer visuellt. än så länge kan jag roa mig med att sno bilder från mina kära vänner, därav den växlande kvalitén. förlåt amanda. förlåt david. förlåt kalle. /ebba (rasmus sluta älska kameran, din kärlek är inte besvarad)










helt sjuk känsla att vår kära struts befinner sig i mexikos förtrollade världar och att vi för bara en dryg månad sen satt på ett hustak i ghana och åt något äckligt. man firar för övrigt jul där också om ni inte visste det, därför gav vi våra kära ghananska vänner en tacky plastgran att pryda deras jordstampade golv med.





ebba talar ut

världen blir så fin på nåt sätt genom ett par bakfulla ögon. texterna, det goda samtalet och allt det där. inte ens min mors besvikna blick kan för tillfället ta ifrån mig känslan av att älska att vara vid liv. min syster tyckte det lät tragiskt. och det kanske det är, men jag gillar vad jag ser. så hejdå.


timmarna före ritz + båt

Peppen infinner sig sakta men säkert till Lou Begas nostalgiska toner, Mambo nr 5 måste vara bland det bästa som gjorts i partyväg. Och visst är partyt på väg alltid!

'
kingshead i tidernas begynnelse

fristad

Nu drar jag och Lovisa oss utåt igen, denna gången i förhoppningar om riksdaler att förgylla våra ungdomsliv med. Ett glas rött och ett gott samtal måhända? Ta det lugnt med dippen nu och ta er ett skutt för mig imorgon är ni snälla. Püss /Ebbz


.

idag har jag klätt mig i bomull och käkat gurka. 



/en trött men lycklig ebba


hejhej lilla bloggen.

HALLÅ VÄRLDEN; HUR ÄR DET FATT? Jo tack det rullar ganska smidigt alltså. Jag har en galen hög med läxor som tycks vilja äta upp mig. bokstavligt talat. det är ganska roligt. som om jag kanske skulle gå på någonting. fattar ni hur sjukt bra den här helgen ska bli? nästa vecka kommer att gå åt helvete, men helgen efter det kommer också att bli dö-najs! what comes after part B? PARTAAAAAAAAAY (inte min egen vits, nej sånt hör till ovanligheterna) jag vill ha öl dans och rakade brudaaar. nej vet ni vad, nu går jag över styr, men jag är så galet pepp. åt fanders med pepperkakor och glögg och fan och hans moster. nu satan ska vi röjjja, (och ta med kameran ut, jag vet) puss på er mina små bebisar / t





,

WE OWN THE NIGHT!

för alla fotomodefashionrandom-kåta människor, gå in HÄR! 


Minnen av Falkenberg.

Jag vet att vi har väntat länge, och att jag svikit er alla med min otroliga långsamhet, men nu är det dags. Ångest och vemod har drivit mig så långt att jag letat i lådor och skafferi, och äntligen hittat minneskortet jag trodde var borta för alltid. Det är bara för att alla är så jävla pepp på julmys och glögg och lussekatter och fan och hans moster som jag mer än någonsin vill ha sommar igen. Jag brukar vara tvärtom, jag älskar julen och allt det där. Men kanske är det för att jag kommit på att det kommer att bli en ytterst pinsam stund vid granen på julafton då hela min familj snuvas på fina julklappar från äldsta dottern. Eftersom att jag aldrig varit så pank som i denna stund. Träffade Martina förut en sväng, och hon sa något väldigt fint. Nämligen att hon föredrar att ge sig själv julklappar framför andra. Jag håller med. Men nu till saken. Falkenberg!

 
















 

RSS 2.0