B to the ildfest!

jah, vilket totalt super-duper-mega kasst bloggväder det varit denna veckan. sorry för det. men det råkar vara så att ibland, ja då har man helt enkelt bättre saker för sig än att sitta inna och blogga. random namedropping:
parker, sushi, kulturdagar, solsken, vitsippor, håkan hellström, kanalen, schack, kaffe, cigg, choklad, vänner, solglajjor, fräknar, musik, öl, vattenpipa, gräs, kamera, falafel, jeanshorts, film, g-g-g-odis!!!!!!!!!!!!!!!!, suckers. så nu blire bildfest, igen och igen. det lovade jag nämligen paris-vännen för några dagar sedan, så att hon inte skulle känna sig lika långt borta. lite pics från cajsas maskerad, lite pics från våra kulturdagar, och våra solskensdagar. / tina

image909
image910
image911image912
image913
image914

image920

det var en gång tjugo grader ute

igår blev det sommar i Paris, nästan, så vi firade med att dricka öl; vilket resulterade i fyllemat klockan sex på kvällen. allt som allt lyckat, liksom. i övrigt mår jag bra, mycket med nationella prov och annat men nästa vecka är det lov och parkhäng som står i kalendern. awesome!

image907



image908

regnmoln brukade jaga mig

det har nog gått och blivit vår mina kära vänner, på riktigt denna gången.
aprilhimlar och vitsippor och promenader med solen i ryggen, du finns i så mycket nu.

image894

idag köpte jag även underbaraste tyget som inom en snar framtid kommer resultera i underbaraste sjalen.

image895


grattis lilla filuring.

image892


vi har alla våra upp och ned gångar, idag är jag definitivt på botten av ån. jag är mer förkyld än din mamma, och jag kan inte föra ett samtal med någon alls om denna någon inte råkar ha ett väldigt tålamod, jag hostar nämligen hela tiden. hela tiden. det är hemskt, mina revben går sönder och jag är så trött i kroppen. allt jag vill är att följa med ut imorgon och bevittna cajsas premiär-utgång. det lär bli världens fest. jag ska nog pallrar mig till ica och köpa lite tröstglass, pimpla litervis med te och plugga psykologi. det är nog mest synd om mig i hela världen just nu. jag är så ensam. nej det är jag verkligen inte nu räcker det med självömkan.

men en sak jag på senare dagar kommit på är, hur mycket jag saknar att ha någon att åka hem med, åka hem till. att veta att det alltid finns någons som är beredd att krama dig efter en inte helt lyckad utekväll. att bli pussad i nacken, eller bakom örat på kvällen är mer värt en universums alla partillejonnys och universums alla trögflytande men ack så charmiga snubbar som jag inte kan släppa.

men det är vår nu, eller hur? grattis cajsa dagens rosunge hoppas att din öl idag gör upp för alla odrickbara mixturer shottade ur pet-flaskor påväg till en park någonstans. 18 är ett årtal att sätta klackarna i taket för det må jag säga. och jag ska med imorgon, även om jag lär smitta ned alla människor i hela göteborg på kuppen! / tina

image893

brustna hjärtan och sagan om den stulna kyssen.

det här är inte ett inlägg om brustna hjärtan, inte heller om stulna kyssar. även om jag nog skulle få ihop ganska många ord om tidigare sagda ämnen. nej det här är berättelsen om iakttagelser från ett dansgolv. inte något speciellt dansgolv, utan alla möjliga. och jag vill säga bara innan allt att jag inte är speciellt bra på att dansa. men det är inte hästen påängen. poängen är att det är satans kul att dansa. jättekul, och alla fester, tillställningar, konserter känns mycket trevligare om människor dansar eller har dansat. det kan vara partillejohnny och hans vänner på top floor en kväll, det kan vara en jättefull vän, det kan vara långdansen på gympan i femman, det kan vara hysteriskt hoppande på en håkan konsert! det spelar ingen roll, bara du inte är en indiekille med långa smala ben som står och försöker. sluta försök, lyckas istället! det måste vara den roligaste synen, när de står och minimalistiskt rör på sina långa smala armar till den mest dansanta låten ever. jag påstår inte att inte jag måste se rolig ut, men skillnaden är att jag har roligt. det har inte du. nu ska jag snart jobba. det här ska bli en hejdundandre fin vecka! /tina

image891

den gamla goda tiden?

nyss hemkommen från bakis-fikan med stort B, underbart att den denna gång infinner sig på lördagen och lämnar söndagen fri åt diverse hälsosamma aktiviteter, ej inkluderat pluggångest inlindat i spykänslor till exempel. vi kör vidare på bildfest-temat från en otroligt värd fredagskväll/natt/morgon. ni får ursäkta det extrema posandet, men äre fest så äre fest. att vi drummlar in i en tom lägenhet eftersom tinas pappa begett sig av till jobbet säger en del om kvällen. sjukt värt helt enkelt /e

image884
 


/


this time tomorrow

tredje dagen i total misär. jag har för länge sedan tappat modet och mitt förstånd är på god väg. jag är dunderförskyld och dunderuttråkad. jag har legat i min säng de senaste två dygnen, i min ensamhet har jag haft sagan om ringen-maraton, molly ringwald-maraton och scrubs-maraton med diverse pauser för nässpray, hostmedicin och föda. jag hatar att vara sjuk. hatarhatarhatar.

idag bytte jag webbläsare till Firefox. dels för att den sägs vara bättre men främst för att det känns som att jag återigen sitter framför ebbas dator med ett glas mjölk i handen. åh.
bisoussssss /L

image883

g-g-g-lassigt.

yes bildfets lovades och bildfest ska det bli. först lite mer seriösa outfitkort hehe. ebba är fin, jag är spexig och svartklädd den här soliga dag till ära. förresten så var jag så ful att jag bangar.
image867

ja dagen spann på i fin takt. först våldgästade jag min vän sanna i ett soligt haga och lagade ungkrals-lyx-brunch
beståendes av en delikat omelett och satans så gott kaffe. fick besök av en kontaktkåt huskatt och stekte i vårsolen.

sedan bar det av mot skolan genom ett soligt vasa. fåglarna kvittrade och livet lekte, mötte upp med lite najs folks på skolgården och gick loss som en galen fågel med kameran. alla stekte och rökte utav bara fan.
sedan slutade jag skolan lite tidigare än vad schemat sa, men det var det värt. av mot kanalen bar det och där var det najs gangbang som gällde. en massa raringar och alla bara pussades. i dag var det rasmus som var bakis och allt var i sin normala ordning!

sedan efter många om och men langade vi ebba vid brunnsparken efter lite mer stekandes, och vi strosade sedemera mot damatteo alla stekares stekigaste kolugn, för en fin latte.

snipp snapp snut så var bildfesten slut. många vänner på en och samma dag, kul för er, tråkigt för mig höhö skämt åsido. vi ses imorgon bland manshororna och ölstänken, kanske på en krokig bakgata någonstans eller möjligtvis i någons kusins armar, eller varför inte på botten av ån, eller snarare i botten av glaset/flaskan/kannan/hinken ja ni fattar. / tina

en smak av Blicken

- Skulle inte det där kunna vara peter swartling? viskar julia diskret i mitt öra när vi spatserar vasaallén fram
- Nej julia, alla tjocka män med flint är inte peter swartling. Kolla vad byxorna sackar i baken, han skulle aldrig klä sig så smaklöst, plus att han bor i new york, svarar lilla ebba aningen för högt och aningen för kaxigt.

image866

låt oss bara säga att jag ett fåtal sekunder senare plötsligt kände en otrolig sympati för alla blåsta idol-deltagare.

david är äcklig.

http://www.youtube.com/watch?v=qbi6cWaiYDY

idag var den bästa av dagar, precis som denna värld är den bästa av världar. hmpf. jag fick nämligen ett samtal om ett sommarjobb, som jag bara inte kan tacka nej till. eller snarare inte har råd att tacka nej till. exakt vad jag ska göra vet jag inte riktigt än, men någonting med datorer, på ett godslager, eller något sånt. fatta cashen. fatta att jag oftast brukar ha cirka fem kronor på mitt konto. men efter den här sommaren kommer jag att ha tusentals. fast jag kommer at jobba i princip hela sommren, slutar 1:a augusti, precis i tid till emmaboda och wayan, awesome. allt börjar ljusna och jag vill bara dricka öl. jag är kanske lite förälskad och mycket riktigt fick jag ig på mitt mattepreov. måste plugga för sommarksola passar inte in i mitt schema. HAHA. Pu ss / ti na

image865
förresten så händer det hemskt mycket underbara saker just nu, bara sånt där trevligt och smått som jag vill spara, därför ska jag verkligen verkligen försöka att använda min kamera mer, min baby. hihi. som ett barn som sover. så imorgon om ni har tur kanske det blir vardagstinasbildfest.

du är en jävlig siames.

jag är trött på huvudet, och i. idag var jag bruden med stort b, kändes det som. alltså blommigt och färgglatt och platt flygande hår och hela faderullan, sedan blev jag en riktig bitterfitta. imorgon ska jag varva ner ungefär hundra kilo och ha en bra dag i goda klasskamraters och svenskaböckers sällskap! lugnet har ack och ve inte återfunnit sig ännu, men jag ska ta en kall dusch. allt blir fint till helgen ska du se boobie. då ska vi dansa och prata och äta och ligga och allt det där man gör när man är en alkisslampa (alkis lampa). såg på teater idag, den var bra se den. don't mention the war, riktigt snygg alltså.

JAG HAR BOKAT EMMABODABILJETTEN NU JÄVLAR BLIR DET NAJS.
jag är taggad till max och vill inte sova. vill ha tolvtimmars-fest-marathon på fredag. snälla snälla kan vi inte? gött då spikar vi. ses där. pussssssssszs xoxo / tinyibrallan

sång i buss på villovägar

hang in there alla trogna vapendragare, bloggmotivationen är på ingång. ännu en partyfylld men kameralös helg. shame on us. i fredags blev det spontanmiddag med da gang och sedan en najs spontanutgång på det. det hela var mycket trevligt och resulterade i en dansant efterfest på främmande ort. lördagen var kommen och såg aningen mer sofistikerad ut. det langades lite lagom stekig 18 årsfest för barndomsvännen på det lite lagom stekiga avenyn. det var den helgen helt enkelt, nu ska jag drömma bekymmerslösa drömmar om söta pojkar.
over and out so to say /e


image864
letade efter en bild att posta mest för syns skull, och fick syn på den här stackars fransosen som var så snygg att han var tvungen att förevigas. honom ska jag drömma om inatt.

P to the Arty.

yes, partyartyparty.
igår drack jag öl efter jobbet med trevliga man. kändes väldigt moget och sådär. idag drack jag kaffe på kosmos, presterade gräsligt dåligt på matte B prov, drack kaffe på DaMatteo, åkte hem, mötte regnet. nu sitter jag här. ikväll blir det mer öl med kära Riedar och imorgon ska jag plugga. på lördag fyller anders år och då ska vi dansa. jag har inte tid att tänka klart för det enda som finns i mitt huvud är håkan, skolan, pengar, partyn! pojkarna kan vi skippa. Så ADJÖ ROMANS! / tina

RSS 2.0