Just another day

En halvlyckad oufit bild från en halvlyckad partykväll.
Det planerade klub-besöket gick inte riktigt som väntat, men flummigt blev det iaf.
Avklippta troslappar, mc-donalds race, gratis korv och skjuts hem var några av höjdpunkterna.

image183

Sitter och funderar på hur jag ska spendera denna underbara söndag, just nu känns chill på en madrass i trädgården som det mest lockande alternativet faktiskt. Bara så ni vet.
So long /Ebba

Update.

Häromdagen fick jag total klädpanik. Eftersom en massa människor från andra skolor skulle glassa på vår skola var jag tvungen att lägga ner extra krut på klädseln. PANIK: Alla mina kläder var hos pappa, förutom de fula såklrt.
Då fick jag iden att kika i min brors garderob. Där fann jag räddningen, helt klart.


image181image182

Dagens blev:
röd halsduk KINA
vitt linne med tryck H&M
svarta byxor Cheap Monday
vita converse
jeansskjorta Min lillebror (därav storleken) + den är fa köpt på NK i tidernas begynnelse.

TINA

klädångest.

dagen har bestått, och består fortfarande, av klädångest. ikväll ska kvartetten m.fl ut på svartklubb och partaja men min garderob tycks inte ha någon lämplig outfit av erbjuda. jag är så sjukt trött på alla mina kläder, jag skulle vilja ha massa, massa nytt men jag vet inte vad och därför kan jag inte heller inhandla det. aaaargh, det suger.

något som inte suger är att jag ska äta mat snart - grillspett och cous-cous-sallad. gött kött.

Linnea


 


Låt kulturen flödaa.

Tja snyggingar. Det har varit en smula segt på senare dagar, jag har varit en smula seg. Så nu jävlar. Onsdag torsdag fredag = glassigaste på länge. Vår kära skola hade nämligen en tradition att vidhålla. Schillerskas kulturdagar. WIIHOO. En del snygga folk, bra väder m.m. Ett antal många bilder jaaa.


image178image177

image179 

                            

today

dagens lunchning var fin. och god. amanda lyckades inte fastna på någon bild av någon mysko anledning. kanske tina kan bjuda på lite fler bilder.

image173image174



sedan var det ungkarlsauktion. det gick hett till. den här mannen gick för över 400 kr!!

image175

cp-inlägg. orkar inte skriva. sorry. Linnea

redovisning av inköp

lite nya klädesplagg från det senaste:



svarta darlings från den nyöppnade zara. 400kr.


champagne-färgad kofta(?) från h&m-rean. endast 50kr.´


sjal från ebbes hörna. tänkte försöka sälja den till ragtime. 25kr.


sommarklänning som ska bli kort. ebbes hörna 50kr.


linne från h&m-rean. strl 46 dock men den ska sys in en del. 100kr.


moaha, min parfym. måste flasha lite med den. okänt pris, fick den av calle.

Linnea


BANG BANG

Usch, här sitter jag och inte kan sova. Eller snarare inte vill sova. Soundtracket till Kill Bill vol. 1 är väldigt komiskt.
Är fortfarande lite melankolisk sedan Greys Anatomy, allt är i sin ordning med andra ord.  Hämtade mina festivalbiljetter idag, NU är däremot min plånka tom. Big time. Men det gör inget!
Nej. Fy, vilket tråkigt inlägg. Men jag har tyvärr inget annat att göra.

Här får ni några av mina personliga McSteamys att smaska på. Schysst!

Bilder: Facehunter (Förrutom Reinfeldt)

Until we meet again! / Lovisa

HERREGUD!

Okej, mes amis, jag har två major nyheter:
1. Jag hittade trehundrafemtio kronor i min plånka, haha, är inte lika pank som jag trodde kanske. Väldigt jag.
2. JAG SKA TILL PARIS TILL TVÅAN!
Fick samtalet igår kväll, har fortfarande inte smält det, dock tackat ja. Såklart.
Tio månader. I Paris. Borta från allt. Vad säger man om det egentligen? Inte vet jag. HERREGUDHERREGUD!



Men okej, det var väl det jag hade att säga.
Vi hörs! / Lovisa

Merde!

Ehh, nu sitter jag här, ensam, hungrig och allmänt jobbig. Min franska var inställd, vi skulle haft prov idag, vilket hade sinkat mitt betyg betydligt men det hade varit skönt att få det överstökat. För övrigt sitter jag och klurar på min budget och kom just på att jag har cirkus 200 kronor kvar att leva på resten av månaden. Jag fick studiebidraget i fredags. Yess. Lol, nu känner jag ångesten komma krypande, men då gör jag bara vad jag brukar göra. Tänker på något annat och slår på tv:n. Ahh, det är nice att vara lulu. Eller nåt.
Laterr! / Lovisa


Vårkonsert

Smygreklam
(Dock mer för att jag är stolt över min & Amandas plansch än för min sympati med estet-coolingarna)

image153

/ Ebba ♥


FESTIVAAAAAAAAL numero 2

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD!
Amanda hittade en festival belägen i Säffle, 6-7 juli, för ynka 250 koronas! 
Amanda & jag har redan bokat. Vilka är på?
http://www.rip-it-up.tk/
image149

Bättre sent än aldrig...

Några partybilder från förra helgen.


image140image141
image143image148

oh lalalala, I love you baby!

Hahahahahahahaahaahhhaahahha, alltså jag smäller av. Min syster har den bästa humorn i världen, hon har bla introducerat mig för saganomringen-parodiernas underbara värld och nu även Cyanide And Happiness. Dock var det typ ett år sedan hon gjorde det, men whatevva. De är precis min dåliga humor, eller snarare den dåliga delen av min humor med tanke på att jag är så förbaskat lättroad. Som folk alltid påpekar. Hehe eehh, ja.


Jaja, men nu har ni ju helgen kirrad, folks!
(Ursäkta flummigheten) / Lovisa


LULUlicious.

Fick till några snyggis bilder på snyggis LULU.
image139
tina

Dress for sucess

Bjuder på lite inspiration från Milano.

image137 image138

Bilder: Facehunter

modette + barbro + pizza = ointressant inlägg

nu kan jag berätta att jag är en stolt prenumerant på tidningen modette. dock har det första numret än inte trillat ner i min brevlåda men den borde vara på väg. självklart fick man små premier med när man skrev in sig som prenumerant, inte mindre än ett rosa läppglans och en handkräm från clarins. (den sistnämnda kanske något mer användbar än den första) jag är i vilket fall spänd av förväntan och utlovar en liten analys så fort jag fått mitt första nummer.

tinas moder och min moder samt ytterligare ett par arbetskamrater från psykosvård nordost är i en härlig liten stuga i skåne för att spendera sin helg. där ska de spela ett sällskapsspel vid namn barbro, ett spel som handlar om att bestämma vilken typ man är, närmare bestämt bullmamma, viktigpettra, buissnesswoman, bimbobabe eller megafeminist. som spelpjäser är det bröst i olika färger. våra mödrar har bra märkliga intressen.

när som helst kommer tina och lovisa ringa på min dörr. vi ska käka pizza. jävligt najs. fast ebba har det ännu lite mer najs, hon ska äta potatisgratäng och entrecote. efter god mat är det dags för grönsaker med dip (och kanske lite chips?) och en trevlig hyrfilm.

ett jävligt ointressant inlägg men jag har bloggat så dåligt nu på senaste att jag kände att jag var tvungen att skriva något. kanske borde man låta bli om man inte har något att skriva...


peace out /Linnea


Nostalgisk uppdatering

Efter en lite småskakig vecka för kvartetten är vi nu återförenade som den underbara kombination vi är och i helgen är det quality-time som gäller för hela slanten. Partyskorna får pusta ut och samla lite damm till förmån för mys och fotoalbums-fix. Inte mig emot dock. Efter förra helgens eskapader känns det som en helg i vila är mitt i prick både för min egen och för mina små föräldrars skull. Behöver kanske inte säga så mycket mer..

Eftersom brudsen tänkte spendera denna kväll med sina boys tänkte jag hänga lite med den på senare tid smått försummade Anders. Det får bli skärpning nu mitt lilla stadsbarn ♥ /Ebba

  image136

Ebba och Anders, 3 år. Kanelbullarna vi på bilden gladeligen glufsar i oss ses utan tvekan som dagens absoluta höjdpunkt. Tofsen sitter där den ska, likaså pikékragen och de oskyldiga, entusiastiska leenderna. Anders tycks vara fullständigt ogenerad att fotograferas trots den något för stora mängden snor som tryggt vilar under näsan. Vi är fortfarande lyckligt ovetande om att vår kärlek snart kommer bli töntig och att vårt planerade giftermål endast kommer resultera i ett minne att få sig ett gott skratt åt.
Det är ärligt, godtroget, tryggt och så underbart naivt det någonsin kan bli !

känner du dig lite torr kanske?

jag har haft präktiga problem med torr hy. och nu har detta jobbiga problem återkommit. men, frukta inte. jag har lösningen. efter ett besök hos doktorn blev jag rekommenderad två krämer från apoteket. visst, de är oparfymerade men luktar oparfymerat. alltså själva lukten - oparfymerat. men de är sjukt bra. vet inte riktigt hur mycket mamma fick betala för dem, hehe, men lagom pris.
image131image132

tina

he doesn't look a thing like Jesus,

image130

Idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk. Jag har läst Nessers nya och efterlängtade - En helt annan historia. Jag har börjat fundera över om jag ska fuska på gympaprovet imorgon. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Jag är nästan pank. Vilket suger. Min mammas man har sagt att jag har engelsk hy. Det vill säga att jag är vit som ett lakan. Tack, liksom. Det är bra väder. Alltid något. Jag funderar på att börja skriva mina memoarer. Gud vilket inlägg.
TINA


Fucking Wasteland!

Ahrg, jag är helt eld och lågor över nya bandsläppet till peace and love! Fan, det är ju nästannästannästan komplett nu. Göött.
Gårdagen var ball ballare ballast med massa björkekärrskidz och diverse annat roligt folks. Dock blev det en tidig kväll iochmed att jag bara hade sovit typ två timmar (Ebbas övertalningsförmåga, eller kanske snarare min egna lathet/fullhet, var inte vad jag behövde i fredags dock hade jag askul. Allt var allmänt fett).
Nu tänkte jag komma ikapp med min franska (eller nåt).
Lovisa

Snook

SMK

how to save a life.

medan resten av kvartetten ägnar sig åt sånt man borde ägna sig åt i sina unga år sitter jag hemma. men imorgon blir det mysigt (: jag råkade stöta på två härligt snygga brudar häromdagen på vår glassiga skolgård. de var villiga att visa upp sin snygghet för min kamera. checka speciellt den sensationellt snygga väskan. lulu och julia, såklart.
tina.

image127

band!

Naaaajs. Nytt, fint bandsläpp till Peace and love!

Senast bokade band:
Damien Rice [IRL]
The Sounds
The Horrors [UK]
Weeping Willows
Snook
Slagsmålsklubben
The Scaramanga Six [UK]
Enter the Hunt
Those Dancing Days
StoneWall Noice Orchestra


göttkött /Linnea

Välj rätt - laquartette!

jag ska göra en reklamuppgift i min mediekunskap. det ska bli en affisch om bloggen. det kan bli riktigt kul och riktigt klyschigt! me like. Tina
P.S läs dig mätt. på laquartette. D.S


                                                                                    
MUMS

image126

Tell me, which way is out?

Bonjour! Min dag har varit weird, eller det kanske snarare jag som varit weird, vilket Julia G kan intyga. Haha, usch det känns som att du, min kära franska-kvinna, fick stå ut med en massa freakigheter idag. Sorry!
Mitt påsklov var hyfsat intetsägande. Åkte till sthlm i tisdags, köpte en jacka och diverse underkläder för sammanlagt trehundra kronasss, åkte sedan till landet för multipla cakepartys och annat svull. Övningskörde även för första gången, ehh, lite problem med kopplingen bara, annars gick det übergreat!
Well well, här följer lite bilder, enjoy.
Lovisa.


Denna ensemble hade jag på mig idag, chill outfit typ.

Jackan jag pratade om, I lööve it! Shiny shiny.. Kappahl barnavdelning 229 kr! Ohh.

Mina fina påskägg! Lätt det ballaste jag nånsin fått. Men innehållet var nog snäppet bättre: massa gott godis, småpryttlar, pengar och ett babyblått nagellack från min moster som lyser i mörkret. Nagellacket alltså, inte min moster. (hehe)


Vilken blåsning.

Idag anlände jag till min mor ute på blandet vid ett-tiden med förhoppningar om en saftig påsklunch. Jag har liksom inte ätit ett ägg på hela påsken, förutom mitt påskägg som inte ens var gott. Jag ville ha rökt lax och mormors köttbullar. Helst ingen påskmust. Kände att den oskuldsfullt skulle föra mina tankar till diverse drinkar där denna påskens dryck fått stå för utblandning. Till saken. Jag blev serverad lasagne. Den var god, men det var inte vad jag hade tänkt mig. Mamma fick lite dåligt samvete och ska köpa lax och prinskorv till mig imorgon (:
Min morfar kallade iofs prinskorvar för änglapittar, så jag kom på att jag inte är så sugen.
I Kina köpte jag fem sjalar. två röda, en svart, en grön och en brunguldig.  TINA

image122

Oh daddy dear, you know you're still number one

Påsklov = tonårsrevolt. Hmm, jag måste säga att mina föreställningar nog var aningen mer revolutionära, vilda och fulla av hormoner. Jag hade innan lovet en lång utläggning med mina kära päron om mitt behov till den klassiska tonårsrevolten, som hittills bara existerat med en viss modifikation (precis som Donners havsutsikt, haha)
Att jag måste leva av mig under lovet så att jag inte tar med mig denna trotsålders epok tillbaka till Pers seriösa men lättskippade fredagslektioner. Uttrycket "vi chillar på det" bör nog dugga lite mindre tätt i min och Julias mun från och med nu, för vår flashiga framtids bästa.
Over all känner jag ändå att jag lyckats skaka av mig ett uns av denna.. livslust? Partysuget har stillats en aning, sömnen skyltar starkt med sin frånvaro och mina föräldrars sura miner börjar bli lite tröttsamma. Känner mig helt enkelt relativt redo att möta en period full av plugg, tidiga mornar och flummiga diskussioner. Eller?

 

Just det! Måste bara offentliggöra att jag och Tina härmed har börjat insamlingen till föremålet som kommer förgylla mina redan underbara ensamhemma-veckor i sommar. Använd den som soldäck, bränn några kalorier eller studsa helt enkelt bara runt till Fronda.
Fungerar lika bra på party som dagen efter!

image119image120

(Första fyllan, btw.)
Vi ses till sommaren! ♥ Ebba


Random party.

Här kommer några inte så väl utvalda partybilder från senaste strapatserna. LULU KOMMER HEM IDAG! ♥

image117


image115


image116

Tina in China.








Överst: 1. en glassig dörr i kejsarpalatset.
2. Sommartempel, tror jag.
3. En sjukt stört söt kinesunge.
4. Jag där kejsaren offrade åt någon varje år. Vem det var kommer jag inte riktigt ihåg. Kanske en årstid.
Mellerst: 1. Himmelska fridens torg.
2. Ett glassigt tak.
3. Den förbjudna staden med 9999 rum.
Underst: 1. En fin jättepanda.
2. Glassiga blommor vid sommarpalatset.
3. GISSA?

En enkel hyllning.

image114 image100

En enkel liten hyllning till MIKA. Jag gillar honom. Eller snarare, jag älskar honom. Han verkar verkligen vara en raring. Synd att han inte kommer till Peace and love. Då jävlar. Han är så bra på att pigga upp mitt sinne. Och han är ganska söt, eller hur?
/ Tina

bildfest

Här kommer lite allmänt snygga bilder:

image92
Mys vid kanalen.

image93
Lulu och ebbet, sötnosar

image98
Jonathan påväg till Abraham and the ditsy blondes.

image99
Abraham and the ditsy blondes

image94
Tina och jag på bussen.

image96
Julia och ebba på hållplatsen

image97
Ebba... kissar

Enjoy /Linnea

Dagens inköp:


Monki 350:-
Måste till mina stora, stora sorg lämna tillbaka dem. De är så höga att det är omöjligt att gå i dem längre än fem minuter. Fan, jag VILL ha dem!


Vila 200:-
Fick den för 100:- när mamma köpte en jacka också. Något fint vårerbjudande. Man tackar.


Monki 180:-
Ganska så jättelik din Ebba. Sorry. <3

+ en BH från H&M, men den tänker jag inte visa här...

Linnea

MYS

Igår hade kvartetten minus Lovisa (som befinner sig i Stockholm) en najs come-together. Självklart fanns mat med i bilden, närmare bestämt grillspett, färsk pasta, såser, sallad och cider. Efter middagen satte vi på festliga flickors partyplatta och dansade järnet en stund innan raringarna Amanda, Joanda och Rebecka kom förbi. Efter stora portioner av marängswish(?) bestämde vi oss för att röka vattenpipa. Problemet var bara att det var 2,6 minusgrader utomhus. Termobyxor, dunjackor, mössor, halsdukar, kuddar, filtar och madrasser åkte upp ur lådorna. Vi var riktigt sexiga allihopa.


image85



image86


Linnea

P.S. vodka i vattenpipan funkar INTE

Stockholm i mitt hjärta?

Hur är det fysiskt möjligt att vara i stockholm en hel dag utan att shoppa någonting? Jag hade pengarna och viljan men ack nej, ingenting föll mig i smaken. Mycket märkligt. När jag kom hem shoppade jag på H&Ms barnavdelning igen. 100 kr kostade den. Behålla eller ej?




Linnea

road to ruin

Tjaa alla partypeople, what's poppin'? Idag åkte, som sagt, kära Ebba till kärringön för att tjäna storkovan, host, och imorgon klockan 10.53 åker jag till STHLM för lite släkt-reunion. Yääs.
Iaf så kommer här lite förferrebilder från i lördags. Ebba har väl mer eller mindre sammanfattat även min syn på kvällen så kommentarer är väl överflödiga. Bara en ganska ovärd men levande kväll, typ.


Enjoy! / Lovisa

let's do it cause we can

En liten inblick i Ebbas oerhört flärdfyllda vardag.
Klockan är halv ett och jag har påbörjat min färd mot sängen, sisådär 3 timmar för sent. Ska nämligen upp i ottan för att bege mig mot Käringön där jag tänkte njuta av vårsolen och tjäna lite cash några dagar. Don't worry, jag är tillbaks när partysarna drar igång igen. Vad säger vi tjejer, dags att göra lysekil osäkert på onsdag? Oh yes.

Gårdagen bjöd på ett smått annorlunda partajande, pretton & vampyrer i en salig blandning. Orkade med tanke på spritnivån i min kropp inte riktigt koppla på charmen vilket gjorde att jag spenderade alldeles för mycket tid med att halvdissa folk. Men även det hade sin charm måste jag säga, hmm! Jag och Julia snubblade hem någon gång vid tre-tiden med sönderslagna fötter och en utökad telefonbok. Haha, än så länge har vår revolutionära anda hållt i sig tycker jag allt.
image74

Dagen har bjudit på en härlig shoppingrunda med Lululicious, bilder kommer. Senare på kvällen mötte vi upp med ett antal andra söta tjejer och hade en mysig liten fika.  Ha ett fortsatt underbart lov och ta vara på livet!

tiger in the night - katie melua  ♥ /Ebba

RSS 2.0