näst sista.

nu vill jag faktiskt bara avlida, det kommer att bli varmt här. sovit dåligt, ätit sämre och druckit för lite. skitdag. men det är min näst sista. imorgon åker vi / t

P.S

jag visste att jag var speciell. henrik schyffert fyller år på samma dag som jag, hur collt är inte det? Och !!!:
1997 - Den här dagen berättar forskare i Skottland att de har lyckats klona ett får och lammet "Dolly" föds.
/tina

3 3 3 3 3 3 3



min tredje sista arbetsdag på länge. jag vet att ni finner den här nedräkningen väldigt spännande. det gör jag också. på onsdag åker vi, det är inte långt kvar. jag måste hinna med en massa saker. fixa med pengar, fixa packlista, tvätta, packa, handla och allmänt fixa. just nu vill jag bara blondera mitt hår, ikläda mig stora piloter, fransiga ljusa jeansshorts och en liten bikini och fly till random ö med hav och kräftor och rosé och bete mig som den brud jag aldrig kommer att bli.

jag har haft en jättefin helg faktiskt. i fredags var det lite öl och lite vänner och lite flopp och mycket dans på slutet. lördagen, var bakisdagen vid västralångvattnet, med fina brudar, sjukt schtekig sol och mat. sedan till pojkvän och film och mys och en massa massa massa mat god mat god mat. söndag - poolbad, lång sovmorgon, mamma, matmatköttköttbadbad. jättefin helg. och som sagt bara tre dagar kvar, fyfan vad göööööött.

vi såg barnhemmet igår, den var najs men jag skrek som en stucken gris flertalet gånger. puuuuuuuuuuuuuuuss / t

4444444444444

den fjärde sista arbetsdagen är idag. gött liv. lönedag idag, så ikväll ska vi festa gärnet. fyfan vad fint, oj vad jag är på bra humör. trots att alla jag känner om några timmar ligger och svettas på valfri badstand, och jag sitter här inne på lindholmen och får olja på mina fingrar. nej, arbetsdagens höjdpunkter lär bli bert karlsson och måns zelmerlöw på radion, underbart. det ringde en idiot till mig inatt, klockan halv tre. trots att jag artigt undanbett fyllesamtal (vilka jag annars brukar tycka är ganska underhållande), fyfan vilket pucko. men han vet att jag förlåter allt för att han är så ful. yes planeringsmöte för emmaboda på lördag, eller söndag? snart ligger vi där i leran kära vänner och beklagar bristen på kondomer, kall alkohol och rena kläder. senare lär vi beklaga oss över överskottet stockholmare, norlänningar, och könssjukdomar. yes så får det bli, nu ska jag läsa - Jack. /t

6666666666666

det är sex dagar kvar och nu ska jag tipsa om boken som ska gå vid min sida denna sjätte dag. den är faktiskt helt underbar. ikväll ska vi på maskerad, måste fixa kameran så att vi kan få till lite festliga bilder. morgondagen lär inte bli lika festlig. fan. bk-brudar, samla er. vattenpipa och choklad på planket någon dag låter som den bästa av ideér. på fredag kommer lönen. lidandet är över.

jaja det fungerade inte att ladda upp bilder. bokhelvetet heter Långt borta från Nifelheim, läs den. /t

7 kvar.


det är bara sju dagar kvar och tiden har aldrig gått mer lånsamt. t

men of good fortune

ja. nu sitter jag på tåget mot göteborg. at last. jobbet har varit grymt, sthlm har varit grymt men fan vad jag har saknat typ allt. men om två timmar är jag hemma, med löning i fickan och ett fett partyhumör. maskerad på onsdag! ballballball. so long.


Bitterfittor och andra djur.

Nu var det såhär, att jag var på helt fruktansvärt dåligt humör igår. Det var en sån där dag då ingenting riktigt klaffade, rent tekniskt alltså. Inga detaljer flöt på alls och jag ville bara skjuta världen. En av detaljerna som bidrog till min miserabla dag var att jag glömt mina duschsaker hemma. Jag hade tänkt att duscha efter jobbet och nu hade jag alltså inga saker. Tur att jag när jag kikade in i duschen såg en flaska shampo, en flaska tvål och lite balsam. De såg lite nedgågna ut, och de hade säkert hängt med ganska länge, men jag beslöt mig för att prova trots smittorisken.

När jag duschat klart och klätt mig mötte jag i dörren påväg ut en av mina "kvinnliga" "arbetskamrater". Det är inte varje dag så jag bestämde mig för att se lite vänlig ut och gav bruden ett stort flin och sa "Hej", enligt mig själv med en extrem entusiasm. Bruden i fråga är alltså ett sorgligt exempel på en brud jag inte skulle vilja ha som vän. Hon svetsar, inget fel i det men hon är bara runt 25, hon har svartfärgat hår med rödlätta slingor i och ser finsk ut inget fel i det heller, eftersom jag själv kanske ser en smula finsk ut, men ändå, om ni förstår vad jag menar. Jag arbetar alltså inte tillsammans med henne hon bara råkar svetsa på samma lager där jag sitter och chillar.

Dagen efter, alltså imorse för ungefär en kvart sen, befinner jag mig i motsats till gårdagen på ett strålande humör. Jag klivermed självsäkra steg in i omklädningsrummet och slår upp min skåpsdörr. Därinne är allt i sin vanliga oordning, men, ovanpå denna städade röra ligger en sån där äcklig papperservett som ser ut som fullkorn, fast gjord av papper. På den går att läsa med stora skrikande fulabokstäver "DU FÅR FÖR FAN TA MED EGNA SAKER TILL DUSCHEN".

Jag blir svag i mina knän, känner mig iakttagen och  bestämmer mig för att försöka sluta vistas i omklädningsrummet i fortsättningen. Tankarna rusar iväg mot "damens" stålhättade skor och hennes minst sagt manliga kroppshydda. Sedan samlar jag mod, och sträckerpå mig.Hon ska inte få förstöra min dag. Först funderar jag på, som den barnunge jag faktiskt är, att skriva något elakt tillbaka, typ är du fattig eller? väger du duschcreamen efter varje dusch? eller helt enkelt "fått för lite kuk din bitterfitta?". Fan vad sur jag är. Fortfarande. Herregud bjud förfan din näste på lite balsam. Det var en gång, shit surkärring. Nu är jag så arg att jag ska, att jag ska, jag ska fan, hm alltså jag ska fan nu jävlar ta och läsa en bok. / t

Härligt massproducerade texter förresten, tycker ni inte? ska nog skriva ut dem, binda in dem till en bok som jag ska döpa  "Iakttagelser från ett lager".

Och det vart morgon på den 10:e återstående dagen.



Yes nu har jag bara 10 dagar kvar i grufvan, och imorgon är det faktiskt fredag. Som Lovisa säger sätter det enformiga jobbet fart på ens fantasier. Nu är alltså klockan åtta och jag är i full fart, med att tänka. Ganska flummiga och okonstruktiva tankar, men whatever.

Jag var och skulle hämta sex stycken luftmunstycken inne bland några läskiga hyllor, alltså små korridorer av metallhyllor fulla med konstiga föremål. När jag böjde mig ner såg jag några papper skymta fram under en del bråte. Det jag lyckades fiska fram var en gammal kalender, från 95. Då var jag fem och hade precis börjat tappa mina mjölktänder. Men i alla fall, utanpå kalenderna fanns en bild på en flicka, ganska naken. Under stod texten "sensual girls". Hehe. Perverteradoch uttråkad som jag är började jag förstrött bläddra i den uråldriga kalendern. Den innehöll 12 stycken 90-tals brudar i nästan bara mässingen poserandes i diverse vattenfall m.m. Under varenda bild stod med små bläckbokstäver - "håkans flickor".

Då undrar jag vem håkan är, och hur kul han måste ha haft det när han under varenda bild skrev dit sitt lilla signum. Jag föreställer mig en lite tjock,skallig gubbe med lössnus, hängslebyxor och ett lätt flåsande läte, självklart med ett förnöjsamt leende spelandes över de gulbruna tänderna skrivandes med bläckpennan samtidigt som han säger "titta grabbar, håkans flickor, det är fina flickor det". Usch hemska tankar. Nu finns inga sensuella flickor på grabbarnas kontor längre, bara almanackor med skruvar och muttrar och kanske någon enstaka ferrari.


Lagret.

Sitter här vid mitt skrivbord av mörkt trä, klockan är 07.45 och det hänger en gråblå himmel över lindholmen. Hemma i min säng sover den finaste katten i pojkversion och jag vill bara teleportera mig tillbaka till sängens värme och trygghet. Men här spelar James Blunt på radion, en kopp rykande hett kaffe står bredvid mig och jag läser Marcus Birros blogg. Lugnet sänker sig över lagret. / t

BAMBAM.

yes de lyckliga kamraterna var ute och svängde i helgen och detta förevigades trevligt nog av foto-sugna människor. roligt eller bara tragiskt? mest roligt. /t


tankad ras mus med fint leende.

glad folksamling.


två heta.

pojkväns vän och pojkvän.

här var det party här var det fest!

snyggvän och barn/hund/tankade ögonen.

BANANHAREN, OCH ANDRA SPÄNNANDE SAKER.

Hej hej hallå alla där, som dramatiskt minskat med veckorna. Men vemfan bryr sig om det när all tkommer kring, hej? Jag ägnar mina dagar åt ett tidlöst läsande av allas bloggar, förutom vår. Det blir mindre ångest då, men nu tog jag handen ur handsken och bestämde mig för att ge er ett livstecken. Vi jobbar nu, alla, jag också. "Jobbar" - chillar som fan inne på ett lager. Med skor med stålhätta på skriver jag pretentiösa brev till Rasmus den yngre och författar storslagna verk med inspiration från starkt hallucinationsframkallande piller.

Jag har nu läst två böcker under min korta tid här, läst ungefär allt som finns att läsas på 1000apor.se och fnissat hysteriskt till alla väl valda ord, och alla patetiska sommardängor som spelas på gubbarnas favoritradiokanal - mix megapol. Jag förstår mig inte på folk ibland, kanske allt som oftast, men speciellt dåligt fattar jag inte varför folk ringer in till den här ganska kassa radiokanal och önskar en låt, låten de förvånansvärt ofta önskar är tamigfan I'm electric, med Melody club.

Den låten är inte okej, inte ens om du ensam hemma känner för att supa dig redlös, och endast, någonsin, har en enda möjlighet till att hysteriskt få skaka rumpan uppe på ditt eget köksbord till lite musik. Cajsa och Alice ringde mig i måndags, jag insåg nog först efteråt hur glad jag blev över det samtalet. Och om fyra och en halv timma ses vi igen!!!

Ta hand om dig. / T


fortsätt framåt, håll tätt bakåt - djurgår'n djurgår'n djurgår'n!

sjuka sjuka dag, jag borde varit hemma med er.

jag är för tillfället och i tre veckor framåt i stockholm och fyller i fondtabeller hos SEB. jag är med i fondfakta-teamet! jag har aldrig tillhört nåt team innan men nu känner jag att jag verkligen har funnit min plats, att jag har hittat hem. nästan. det är helt okej, förrutom att jag är i full färd med att utveckla ett aggressivt kaffeberoende, de har ju för fasiken en kaffeautomat i varje hörn - jag tror nog minsann att jag dricker minst fem koppar på en dag. i måndags fyllde jag år och då bjöd fondfakta-teamet på tårta i Bramaten (deras asgoda bamba där jag äter mest av alla. den känns som en highschool-film-matsal gone 40+), jag höll på att börja gråta.

för tio minuter sedan kom jag tillbaka från stadion, där jag har sett djurgårn klassas sönder av elfsborg. min syssling är bollhämtare och jag fick en av grattisbiljetterna som familjerna får varje match. det var ganska najs, min första fotbollsmatch faktiskt. jag blev rörd av elfsborgs hängivenhet och deras orubbliga stöd tll spelarna trots att de helt klart var i underläge supporter-mässigt. djurgårdarna skrämde mig lite, jag trodde att minst varannan jag mötte skulle sparka mig på smalbenet, trycka ihop en ölburk mot mitt huvud och använda mig som virke till bengaliska eldar. däremot fick jag mig allt en smäll i magen när snubben i kassan sa att tre godisstänger kostade 40 KRONOR!!!!! jag pungade snällt ut. jag var faktiskt fruktansvärt godissugen.

i helgen ska jag till landet. käka mat, kolla på film, bada, hoppa studsmatta, klippa gräs o sånt. antagligen hör jag inte av mig innan dess. jag vet inte om jag nämnt det innan men jag försöker köra med en ny approach i livet; så realistisk som möjligt. hittills har det fungerat bra, kan jag meddela.

kram! /Loviza


surrealism

365 dagar sedan det var vi i det där gräset



 



RSS 2.0