skäms på oss

ja, vi får väl sitta i skamvrån ett tag till, så som vi behandlar den här bloggen. snart får vi väl verkligen ta och bättra oss också och inte bara snacka så jävla mycket. här kommer lite bilder från kärringön, vill ni ha mer kan ni besöka kornaroma.blogg.se och nocomprendo.blogg.se. so long!



matlag nummer ett och en kass kamera

 



 

tranan var på gång





Ö-resa.



Nu bär det av mot käringön. Alla är nog överens om att det är som en välbehövd semester mitt i all plugg-stress och allt annat som just nu är hysteriskt mycket. God och vällagad mat, fina vänner och dans på logen kommer att bli sjukt festligt och trevligt. Jag har förövrigt blivit en kvinna i mina bästa år som har börjat inse hur man bäst använder sin tid. Jag har gått upp svintidigt idag för att hinna med så mycket som möjligt innan vi åker, när jag egentligen kunnat sova till elva. Gratulerar, tack tack. HEYDÅ /t

nostalgi i bilder.

oh, ibland är det inte mycket som är trevligare än att sitta och kika igenom gamla bilder. en del är ganska sorgliga på något sätt men oftast är det härliga bilder som får en att vilja sitta på gräset i slottsko0gen, eller dansa på ett random parkettgolv, eller jakten på partyt eller jakten på pojken eller jakten på den plagget som var sött men ballt samtidigt. Ja iallafall, några bilder.




en massa fint jaadå. men ibland är det lätt att falla in i tankar som snurrar runt att allt var bättre förr. en hel del var finare och mer nytt och orört förr, men det finns så mycket kvar, och allt går runt i en cirkel. för om ett år sitter jag här och ser tillbaka från bilder av idag.

men nuet är inte så dåligt det heller, eller hur?







Smiley vintage.

Ett märke att spana in i höstmörkret är Smiley vintage. Finns exempelvis i en hemskt fin affär i haga, som om jag inte misstar mig heter Drömma, eller så. Jättefina omsydda vintagesaker som får en att längta tillbaka till somarängar, solbrända pojkar och fräknar. Den här blusen hade jag inte tackat nej till direkt, vet inte riktigt var jag hittade bilden.

För att snacka mer kläder, hittade jag idag en sjukt najs klänning på weekday, i grått skimrande sammet, en kort klänning, lite lik aa-klänningarna fast inte lika djup i ryggen. Hemskt fin, bara 280 kronor, men mitt manliga sällskap såg inte ut att alls uppskatta aTT den var gjord i sammet. Jag tror att jag ska köpa, ska jag? /t

bang bang, he shot me down (hehe)


GENERATION KILL, SE DEN.
ALEXANDER SKARSGÅRD HAR GÅTT EN KURS FÖR ATT LÄRA SIG AMERIKANSK ACCENT, BARA DET LIKSOM.




RUMPA!!!

Gissa vad? Nej just det. Jag glömde att skriva under mina stipendieansökningar, och bruden mailar mig på kunskapsnätet. Hur ofta är man inne där på en skala? Klantigaste ever. Inga pengar till Tina. Jag dör. Och jag sitter hemma medan alla andra har det trevligt ute, gissa om jag ångrar mig? Ja det gör jag. Men jag får stå mitt kast. Over and out / t

hej på dig, får jag presentera mig själv och min fina koras? jag heter polly och tillhör svensk jersey boskap (SJB)

här sitter jag och chillelurar med amanda och lyssnar på iron and wine. amanda är hög på fem koppar kaffe och är allmänt asjobbig. imorgon kommer alice! puss på er

"this one's for all the lovers out there, god bless you"

fyfan för kinas historia va. speciellt de fyra tusen år av den som vi ska kunna till på tisdag. för övrigt har jag kommit till freds med hösten. det är nästan, nästan så att jag välkomnar den. hurra.


håll i hatten, ett nytt BLOGGINLÄGG!? omg.

ja. det var ett tag sen. döm oss inte! oavsett vad ni anser om vår frånvaro och dess orsak så är det i alla fall väldigt trevligt att ha er här. jag tänkte väl göra det vi gör bäst (och mest) - ge er en gammal hederlig bildfest från våra otaliga bravader sen senast, från både paris, i somras och lite nyligare. men först tänkte jag snacka lite skit om ingenting. typ att jag såg nya batmanfilmen ikväll och att den var grym! eller att jag är ledig imorgon och att jag antagligen ska sova till minst elva. eller att alla borde lyssna på Mitt p3. i helgen ska jag sova, plugga och andas frisk luft. kanske dra en rulle eller två, det är efterlängtat och fruktansvärt behövt.

nu till bildspelet! jag hoppas att tina, som nu är hemma från tunisien, kan ge oss något smarrigt typ snart.

PARIS



     



MIDSOMMAR, RASMUS OCH RASMUS



EMMABODA





SLUMPMÄSSIGT UTVALDA PARTYBILDER



   






RSS 2.0