the party's crashing us

passande rubrik. hej hej hallå, idag är det första advent och klockan fyra ska vi (som alla är lika panka och lika eländiga) hem till cajsa som ordnar klädbytarkväll! jättebra. igår kväll var vi hemma hos walter och rockade lite, drack förvånadsvärt gott rödvin och pratade massa skit. en astrevlig kväll med andra ord. här kommer lite lustiga bilder från lite olika tillfällen. puss! 


     



party like it's 1999

mamma väcker mig efter 12 djupa timmar med färskpressad apelsinjuice och en skeptisk blick. hej, jag är din mamma. vem är du? kroppen min värker efter en underbar vecka i dansant anda. men visst är det värt det alltid. /e



=



(nyklubb, för många timmar på klubb O)

1234

You and me, let's steal a car, let's rob a bank, let's travel far, let's wear these shirts my grandpa used to wear And then I'll be happy, I swear I'll point the gun, you'll keep the engine running, I'll be running to you. You'll be saying: darling our haircuts aside we are just like Bonnie and Clyde


können wir uns ja dort treffen, jaaa?


jag ska plugga tyska tyska tyska. snubbarna övertill var de som hjälpte mig att genomföra mitt svenskatal. brabrabra. på torsdag ska reidar spela på svanis, det blir fint och trevligt. jag ska åka skridskor i helgen och annat fint. min underbaring till pojkvän kom hem med en finfin present till mig igår. nämligen en polaroidkamera. han ser ut som ett litet gulligt monster från 90-talet, så vi döpte honom till Klaus Hinterhofer. nu gäller det bara att få tag på passande film också. sedan är saken biff. den ser förresten ut ungefär såhär, fast med mindre färggladhet. vi snackar om en herre med stil.



puss bang fillibombombom, BIS BALD meine lieblingzzzzz / t UPDATE!!!! helvetes polarpoidfilmen kostar 215 kronor för 10 kort, hajjar ni? det finns fan inte en chans i helvetet att jag kommer att ha råd med ett så dyrt nöjje. fan och hans moster tycks härja igen.

top noche

hej hej hej! igår kom jag hem från skåneland, trött och glad och lite sorgsen. Lund är en ball stad men de som bor där är ballare, särkilt några *TiHi* det var en najs helg, tack! (bilder snodda av sara)







förtidsnostalgi






kalla det överdrivet konsekvenstänk, men ibland kan jag drabbas av extrem saknad efter nuet. stunden, platsen, känslan kommer inom någon form av framtid ge mig en nostalgiparad som heter duga. ungdomsliv när det är som allra finast.


Mmmmamma mia.

yep, här sitter jag i vintermörkret och ser på feelgood-film med min bror. nu har jag mycket att göra. jag ska skriva tal. visserligen är jag ingen god talare, men det ska nog gå. *blinkblink* funderar förresten på att buda hem den här läckerbiten:

det hade tröstat så, när alla andra är ute och dansar och jag sitter hemma och skriver om den växande generationsklyftan. men nästa helg, då smäller det! / t

Ghana

Fick plötsligt en extrem tillbakalängtan när jag la upp bilderna från mitt och Julias afrikanska äventyr. Hade stundvis lite planer på att stoppa ner en av underbaringarna nedan i väskan, skulle passat perfekt i ryggsäcken. Räknas det som vätska? Helt underbara möten med underbara människor i alla fall, mindre underbar mat. (notera min ordvariation) (notera också att jag är bakis efter psl-festen och nyss upptäckt att jag tappat bort pälsmössa och plånbok, igen!) Godnatt.





 

 



Lalalalalove

ska vara väldigt ostig och sådär sjuan men jag är kär jätte väldigt och alla andra stora ord. /t

RSS 2.0