Kings of the wild frontier

tjena. cpcpcp vilka crazy dagar, ni kom som en tornado och jag bara blåste med, och det har varit najsigast ever. det är mycket folk i mitt hus nu, jag tycker inte om det, de tycker att jag är rolig och allt jag vill göra är att langa madames kokoskaka och dra en rulle. som vanligt. men det går inte, för det är halloween-middag som gäller just nu. jag är trött, godissugen och bakis för fyra vilda (hm) nätter. och jag saknar min mamma så jag tror jag får krupp. men, det är bara typ åtta veckor kvar innan vi ses igen.
avgiftning av alla dess slag får äga rum innan helgen då det antagligen vankas barhäng med mina värdsystrar och antagligen ett eller annat dansgolv på det. awesome. 
jag är trött, och jag saknar er redan. 
until next time / Lovisa 

SO LONG SUCKERS

image602

hostHöst.

image600


igår blev jag pangförkyld. över sisådär en timma. så idag tog jag på mig alla kläder jag hade och begav mig till skolan. när jag gick ut var det frost över hela staden och tjock dimma. jag såg ungefär 60 meter åt alla håll. sedan har jag snorat och hostat (tappert) mig igenom hela dagen. nu sitter jag och myser med morgonrock och hela kittet. vi åker på fredag damer och herrar. ville bara hålla er informerade. ja det här med dålig uppdatering. ständigt återkommande ämne. saken är den att när vi får många besökare, får jag hybris. och skriver en massa skit. eller så blir jag stressad, och då tar den lilla kreativitet jag har slut. jag säger inte att ni borde sluta läsa, för jag menar då behöver vi ju inte skriva. jag säger bara att jag behöver hjälp mot min hybris.

jag får lön imorgon. fast alla pengar ska gå åt paris, såklart. fast jag funderar på att investera i en svart body, innan. så att jag kan se härligt svenkt-mode-intresserad ut på de heta dansgolven. hehehe. sitter förövrigt, ja i morgonrock, och lyssnar på Daft Club skivan. som jag bara vill dansa till. helst i paris. ungefär så ja. nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska se för film ikväll, så är alla prblem för tillfället lösta. underbart att vara lite sjuk.

image601


sånna här skor hade min farmor för övrigt på sig när hon dansade i sin ungdom. snygga? mjo, kanske. de passar faktiskt. men kanske inte att dansa i. puss / tina

colours

image599


dagens aktivitet - fotokurs, plugga, laga mat.
dagens klädsel - stort och slappt
dagens låt / skiva - the warning - hot chip
dagens inköp - eyeliner, linsvätska i flygvänligt format / Tina

random

tja alla medelålders. sitter och lyssnar på absolute move your body och känner mig allmänt sugen på att boogie the night away så att säga. vilket är rätt konstigt med tanke på gårdagens röj, vi bangade vår vita helg och drog på party hos alice classmate istället. random party typ, kvällen gjordes ju iof när tina på hemvägen bara skulle springa tillbaka in i radhuset och hämta lite mer tacos och lyckas springa in i grannens hus. HAHA, inte så att hon öppnade dörren och sen banga, nej nej. tina springer in i köket, öppnar kylskåpet där tacosåsen borde stå, upptäcker sedan att det sitter en gråhårig snubbe vid köksbordet och tittar allmänt skumt på henne. typ roligaste ever. drog in till stan, snodde en sandpåse i nordstan som alice sedan använde till att sanda över någon äcklig kroppsvätska på hållplatsen. "det är inte deres uppgift att sköte detta unga damen" ochill norsk vakt. nu ska jag iväg och träffa snyggaste brudarna i stora staden, tina är på tjejmiddag. förhoppningsvis strålar vi ihop senare and boogies the night away.

såhär såg min fredagslunch ut, donner har sina ljusa stunder faktiskt.

image595

image596

/

värsta väskan.

image593

VS.



hela denna soliga, dock iskalla dag, har jag gått runt och känt att jag har den finaste portföljen i världen, eller i alla fall i allén. när jag kom hem hade jag fått paket. ganska spännande kan man tycka. det händer inte var dag. när jag öppnar paketet, får jag syn på en riktigt tacky handväska. jag får mig ett gott skratt. det visar sig att min mors prenumeration på glamour har gett avlöning, i form av den nedre lite slinkiga fejkskinnväskan. fråga inte varför hon prenumererar på denna tidning av alla, men den är trevligare än expressens söndagsbilagor. nu kan jag sola mig i min snygga portföljs glans ytterligare. stackars flickor som går runt med handväskor från glamour. TINA

fråga tina.

nä nu ska vi inte vara sånna. vi sitter och schteker hos elsa. har dragit värsta middagen tillhörande snaxxxxx. kollar fråga olle. jag menar vem vill inte egentligen verkligen veta huur läänge ett samlag varar? asså typ najs snubben på stan ärligaste svaret "10 en kvart" och jag menar han var typ över 30. snacka med sveriges tonårspojkar. asså haha lol najs typ eller är jag helt fel ute? ne j men olle måste ju vara skönaste snubben ever.

om ni känner för att typ langa personliga frågan, hehe passa på. neh skojja, ursäkta för oseriösaste inlägget, för mycket mat ungefär. godnatt lillekatt.

mitt i veckan tråk

men tja. här händer det inte särskilt mycket, knegar mest på. dagen har ägnats åt likviditetsbudgetar och deprimerande noveller. men snart ska vi till elsa och laga lite nice middag, typ enchiladas. det blir chill. har även bestämt oss för en vit helg, så råvit ska den vara. so long.
                                                             



sömn.

brist. lider jag av. detta resulterade i att jag somnade klockan fem och vaknade sju med fetaste ångesten. jag är nämligen stört mycket plugg. och jäkligt lite kreativitet.

Jag skulle gå vilse här på perrongen. Tappa bort mig in bland de stillastående tågen. Jag skulle bli Alice i Tåg-Landet. Det skulle skrivas sagor om mig. Kanske en spökhistoria. "På natten kommer hon fram, knuffar ner dig på spåret, eller lurar in dig i tunnelbane-labyrinterna."

sådär känner jag mig just nu. tina

just another manic Monday.

gled förbi ganska smidigt. så mycket smidigare än igår. jag trodde att jag skulle dö. och min fotokurs på moderatskolan började igår. kulkul, nej inte med fetaste huvudvärken ever ever. men nu kanske vi har lärt oss en läxa. jag tror att vi har det. hoppas ni hade en värd lördags/fredagskväll i alla fall. fredag = film/mys/sova över back till femman style med ebba. fett värd, bortsett från filmen. 28 veckor senare, så inte min smak alls. seriöst cp mycket blod och typ armar och händer och sånt. och rätt lame slut.
lördag = mysmysig middag med bästa flickor, aningen mycket mat/vin, ut på stan, dansa på en bil på götaplatsen, springa fel på järntorget, hamna på vevfesten hos ebbas bror, träffa söta Reidar, dra en pommes på franks, hamna på efterfesten i vårt hood. så mycket på en kväll ja kan resultera i ganska tung söndag. men ny vecka nya tag. typ babyshambles nya och en massa te.

image589


jag antar att det vattnas i munnen på er kära läsare (hehehehe eller inte) men de här fina oxfileérna var den största njutningen på länge ska jag säga. mm smaskens för köttälskande brudar och snubbar. JAG ÄLSKAR KÖTT.

/


hej

HEJ!
Jag är ledsen för mitt undermåliga uppdaterande, som sagt, men jag har inget internet man kan lite på, dock förväntas det komma snart. Hoppas jag.
Jag räknar dagarna till mina absoluta favorit-brudar kommer, ni är fettfettfett välkomna. Helst nu.
Jag hoppas allt är väl med er alla. Amanda, om du läser detta, vilken helg kommer du (eventuellt)? Jag saknar dig!
Lite random pics att njuta av så länge, eller nåt.

   
 

We try to get our share

stört störd kväll alltså, började med en lite för chill förfest på rotary, sen bar det iväg till schtekarfesten som efter ett tag blev röj som fan. spårvagnshäng- flummigt. försökte oss på en alldeles för dyr kebab också innan vi drog vidare till efterfest i bk, dimmigt I tell you. vaknade upp med fetaste munsåren, fetaste baksmällan, fetaste argheten hos mina föräldrar och ett alldeles för kort hår. fortfarande way to much alcohol som kämpar sig ut ur min kropp för att kunna sätta fingret på guldkornen, men jag tror ändå det fanns en hel del. när syskonen edman gjorde dansgolvet t.ex. nu ska jag ägna mig åt NATURRUTA, NATURRUTA, NATURRUTA!!
see you out there /ebbchen

image576

 

relief awaits you, friday's not that far away

upptäckte precis att jag hade lite leftovers från förra helgen, kameran dog ju som sagt redan på bussen vilket var sjukt ochill. hade varit nice att föreviga allt stört folk. anyway, har laddat den inför helgens strapatser i alla fall. imorgon ska jag besöka tina och hennes hönor hade jag tänkt, lite qualitytime typ. lite väl längesen jag såg de små liven nu. eller nåt. på lördag vankas det schtekarfest hos min bror, känner mig aningen osäker inför detta event måste jag säga. men men, jag och min syster planerar att dra några shots och skaka rumpan med bratsen så det kan nog bli något att skratta åt efteråt om inte annat. so long dear chaps /ebbchen

image567  image573


1000 words.

TJA massproduktion. Hade mycket hellre ägnat mig åt masskonsumtion. Men jag har som vanligt no cash. Allt och lite till lär gå till paris. (parisparisparisparis). Hoppas att det vankas party i helgen. Alltid saker att fira. Just nu är det sannas sjuttonde jordsnurr och att en stört jobbig provperiod slutar imorgon. Med matte B som grand finale eller grädden på moset eller vad ni vill.

 

Två läckerbitar som verkligen skulle klä upp min garderob, och min kropp i höstmörkret. Kan speciellt se de på mig när jag springer med lätta steg genom allén mot espresso house för att köpa kaffe innan mina extremt roliga och kultiverade kurser ska till att börja.

Med i bilden finns inte att det regnar, att jag blir påkörd av cykel/spårvagn/småbarn eller att jag halkar på blöta löv och ramlar (på min rumpa och börjar gråta, upptäcker att ett backslick står och stirrar på mig och inte räcker mig sin hand för att hjälpa mig upp). Jag tycker inte om allén, eller kanske snarare hyser en extrem hatkärlek till detta stadsfenomen. Jag kan verkligen se mig själv i alla gräsliga situationer som finns när jag korsar, promenerar genom allén. Men jag kan även se att jag står på tå och kysser en seriöst snygg kille däri, med lite softa löv som singlar ner och lägger sig ovanpå min romantiska basker. Eller att jag är påväge till något viktigt (matte räknas inte) och har mitt take away kaffe i högsta hugg, lågnt virvlande hår och höga klackar som inte glider på blöta löv.

Gud, nu blir jag kvällssnackig igen. Borde skriva brev. Så ska det bli. Till Lovisa och Amanda <3 / tina

mest för att det var en vecka sen sist.

image566

har även jag kännt mig mer eller mindre strålande denna onsdag. typ chillat på det, käkat bullar och hängt med brudar. sen skvätte det stearin i mitt ansikte och jag brände mig och det luktar också bränt hår i hela huset. luktar förjävligt om någon råkade undra. sen såg jag på grey's och nu mår jag illa, mest för att du inte kom tillbaka, men också för att jag käkat alldeles för många bullar. godnatt.

TA MIG TILL DANS.

Jag var för en skund sedan på strålande humör. Sedan blev jag inte det mer. Men jag bestämde mig för att blogga. så, ja. Vanlig dag, ganska kall, ganska tråkig. Liten fika med Alice och Cajsa, mysigt. Jag trivs i min höstjacka, fortfarande. Det var nog det jag ville komma till. (och nu sitter säkert min mamma någonstans och tycker jävligt synd om sig själv, men vet ni vad? jag om någon har rätt att tycka synd om mig, föralltid). Nu ska jag studera träddiagram, jag hatar matte. Puss / tina

image565

UtiNaturen.

Hej LULU! VI ÄLSKAR DIG!!!!! Härligt med updates. Jag har haft en stört bra dag. Jag har varit ute hela dagen ungefär, i något ni känner igen som oktobersolen. Detta har gett mig fräknar, motion och nödvändiga kunskaper om havsstrandens ekosystem. Sedan underbart behövlig fika på java med reidar och Ebbet. Jag älskar er också. Jag tycker faktiskt om ungefär allt ikväll.  Därför langar jag lite material till intresseklubben här idag. Nedräkningen inför Paris börjar förövrigt inte förren vi bokat hotell. Jag har ännu ett I-landsproblem, bortsett från det där med russinen i bamba som alltid är utplockade, allt mitt smink är hos ebba, jag ser ut som en vinterblek tonårig pojke.
Puss och godnatt / T

     

flåååååt

hej kära vänner! förlåt för extremt dåliga uppdaterande, internet har lagt av hemma hos mig och jag spenderar merparten av min vakna tid till att plugga. eller nåt. men när jag är back on track ska jag make up for it. promizz.
jag saknar er alla, självklart! vill gratta björn munthe som enligt facebook fyller år idag. awesome!
jag är pankelipank, har nämligen köpt biljetter till både kanye west och klaxons+justice spelningar! AWESOME! jag är sjukt aspeppad inför kanye, hans senaste skiva är som sagt jättegrym. nej nu ska jag pallra mig hemåt, med metron via champs elysées. aaaah, paris je t'aime! dock har min franska inte blivit särkilt jättemycket bättre.
jaja, later alligator! (btw, jag går i kör här, fatta! det är sjukt. vi sjunger en massa töntiga sånger och jag älskar det)
PUSS TA HAND OM ER <3

kanske bara för att.

Jag hade på mig en helt vanlig ganska konservativ och tråkig outfit idag. Men kanske bara för att får ni smaka på den. Tina 

image559



Byxor - Cheap's
Linne - Weekday
Jacka - Monki
Halsband - Mammas

OKEJ.

Yes update på gång. Det har varit en händelserik vecka, jo man tackar. Kul för oss, mindre kul för er. Helgen var kanske vildare än på länge. Eller nej men två ganska stora partykvällar. Vilket resulterade i väldigt lite sömn. Men, helgen plus, jag vaknade upp med ett helt rent samvete. Inga extrema pinsamheter, missar eller dissar. Bara en massa Dans dans dans.
I lördags var det resterande BK gänget på rosendalskolans dag. det var häftigt! Jag och Ebba köpte en bandare för 20 kronor. Den är råtuff, men kan behöva pimpas lite lite. För framtida festivalupplevelser, softa BK kvällar eller ja, vad ni tycker. Det jag tänker på alltid, 24/7 är Paris. Och möjligtvis vilken fest vi ska dra i helgen. Hehe. Nej men ja allt hänger på Paris. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas när vi är hemma igen. Förresten så mötte vi ett backslick i helgen och jag var på vippen att plocka Mandys fallfrukt, nej inte riktigt men nästan HEHE.
TINA

image558

den där höstsolen.

image557

ännu en torsdag förbi. avklarad. nu är bara det roliga kvar. topshop kväll med tjejerna. alltid härligt. det är verkligen höstsol i hela staden, speciellt i vasa. och imorgon är det kulturnatta. kan bli en hel del kul. tina

I mizz ya like a child mizzes their blanket

lulu, where art thou?

image556

the warning.

Ja alltså idag, tisdag, blandar jag känslor som vissa kanske blandar bland-band, eller andra blandar drinkar. Som somliga blandar ihop folks namn, och kanske finns det folk som blandar sin mûsli med filen, till en gröt innan de äter den. Fy så äckligt. Min poäng är att det har varit en känslostark dag. En dag tillägnad dessa älskade varelser - humörsvägningar. Men nu är allt frid och fröjd och jag studerar den svenska stormaktstiden med högt intresse.
Ack och ve för "kapitalismens inneboende motsättningar".
Imorgon vankas det kakbuffé som en hyllning för Sannas 17:e jordsnurr. Sedan modeutställning på världskultur och kanske lite mat efter med finfina flickor. Det lär bli en bra dag. Ska vi skolka från engelskan eller vad?
Usch vad pratig jag är, men jag har ingen att prata med just nu. Den här kavajen har varit på tapeten förut. Jag älskar den kavajen, den kostade 30 kronor. Jag kanske ska använda den imorgon. Om jag vågar. Den är jätteröd och det har varit axelvaddar i den. Hej då. / T

image554

another manic monday

en liten inblick i var donnerelevs vardag. visst ser det sådär härligt spontant och okonstlat ut?

image553  image552

lost and found.

Kära läsare. som ni ser var vår helg ytterst livad. Nu sitter jag här knappt återhämtad, och planerar för nästa event. Som lär inträffa nästa lördag. Om någon känner för något spxigt, så står fredagen till mitt/ert/vårt förfogande.

Ibland, kommer jag till små insikter i mitt liv. Jag borde ha en liten bok med mig där jag kan skriva ned dem. För jag brukar oftast tappa dem på vägen någonstans sådär halvvägs. Ny månad, nya friska tag. Snart åker vi till Paris, så snälla låt tiden rinna iväg. En insikt är att smörgåsar är grovt underskattade.

Förresten så ska jag måla om mitt rum. Jag har ingen aning i vilken/vilka färger. Snälla hjälp mig. Jag har ingen fantasi eller kreativitet eller lust att fundera över sådana materiella saker, HAHA. Jag vet inte heller om jag har lust att se söt ut tillsammans med någon. Så därför chillar vi på läget. Funderar på att bjuda hem mig till Elsa på lite Tv-spelande men jag måste plugga. Jag har superdupermegastort prov imorgon. / Tina

image550

RSS 2.0