us

efter att ha stillat vår kroniska shopppingabstinens såg vi ut ungefär såhär.

image699
________________________________________________________________

image700

nu ska jag snart kila till tina och måla lite på hennes vägg. imorgon är det nyår, lär ju bli wicked! ♥

fistful of love

idag var jag på tempelriddaren Arn med min kära familj. klart sevärd även om jag och min småflummiga syster hade lite svårt att ta den dramatiska medeltidsstämningen på allvar.
i alla fall, nu ska jag kila iväg till lulu och se nån annan film. bah bah /e

image694

fyndade förresten dessa häromdagen, lite lagom skogsmulliga sådär.
image693

.

lulu är i mitt rum, hihi.

miss x-mas 07?

vi önskar eder alla en fröjdefull jul.

image692

   
lite random från 60-talsröjet.

igår var vi på mysfika med vår kära madrid-brud och joanda. underbart att träffa snyggingen igen, lovet kommer bli wicked! ska bara genomlida några quality-time dagar med våra familjer först. ha en trevlig jul allesammans!

the feeling is right

okej allesammans, gott folk och alla brudar. äre fest så äre fest helt enkelt, för tillfället juldisco med systeryster, sen tar vi och crashar lite herrmiddag á la 60-tal för att sedan styra kosan mot vår älskade favorit-lovisa och kramas lite. åhh, jag gillar läget. men nu väntar partyduschen,
vi ses i nattens partymörker eller nåt. ♥

image687

YOU TALK

hejhejHEJhej. egentligen borde jag vara stressad, men det är jag inte. jag ska hinna packa och grundstäda mitt rum idag innan halv sju, för klockan sju är det öööööllll som gäller. nice? JA! maxvikten är tjugo kilo, jag ska bara vara hemma i två veckor men fan, jag kommer ändå överskrida den gränsen. dessutom vill jag ju gärna ha lite.. ehrm, flaskor med mig hem, mumma liksom. men det får inte plats. mäh

igår fick jag en julklapp av madame; ett hett halssmycke som är jätte sött och rosa och egentligen inte min stil men fint liksom. jag fällde en tår eller två när hon gav mig det, det var så rörande. ah. 

iaf, här kommer nu lite bilder från den gågna veckan. ENJOY! (för mer bilder; youaredynamite @ bildis)

       

delivery

hej. idag har varit en braaaa dag. vi åkte skridskor hela klassen vid hotell de ville (typ mitt inne i paris, asmycket folk, en rätt stor kontrast mot tjärnet med andra ord) och efteråt åt vi på ett café där lärarna pröjsade. dessutom hade alex p gjort en aswicked dikt till/om alla som bara stannar i en termin, hon är kreativ. bilder kommer vid ett senare tillfälle för av någon dum anledning fungerar det inte nu.

om två dagar går flyget och jag längtar järnet. dock är det lite smärtsamt att lämna p to the aris med vetskapen att några inte kommer tillbaka efter jul. vissa av de kan jag klara mig utan dock, EH.
see you @ lydias! / Lulu





ni som var så goda..

just det, nostalgisk var det ja. tar ungefär upp hälften av alla tankar för tillfället, eller snarare nu för tiden, när allt helt plötsligt har blivit till minnen. när allt är annorlunda. till och med julavslutningarna är förstörda, var är kyrkan, stämningen, din underbara röst? fick ett sånt brutalt uppvaknande tidigare idag: jag satt på en stepbräda, i en svettig friskissal iklädd inget annat än samma gamla vardagskläder för att fira att ännu en donnertermin var till ända. redan där kände jag att det börjat dåligt, försov mig och ingen anders att hjälpa mig bära blommorna fanns det heller. plötsligt känner jag hur något kommer flygande, det visar sig att en av de många mjöliga skumtomtarna (som för övrigt var stenhårda) bestämt sig för att träffa mig mitt i mitt redan ledsna öga. med ett uppsvullet och tårögt öga försökte jag sedan tappert hänga med i kareoke versionen av rudolf med röda mulen vars text rullade med hjälp av en projektor på den svettiga betongväggen. jag tror det var ungefär där någonstans jag bara känner: vad fan hände? snälla ta mig tillbaka.

image681
ebba

hjulhjul rullande hjul.

jag vet vad det är, det är nostalgi. en känsla av att inte vilja släppa taget. att inte våga släppa taget. ja det måste vara det som känns, eller nej förresten inte alls. jag känner mig ganska lugn, likgiltig kanske måhända. whatever. över till mer materiella saker. min mamma klagade idag på mig för att jag inte har några ordentliga vinterskor. hon kan ju inte klaga på mig? visst mamma, köp mina skor då, sa jag. saken är den att jag har ordentliga vinterskor, fast de är sönder. alla. för att det var fina och billiga och 2hand. men i alla fall så frågade hon mig om det fanns några bra skor som jag skulle kunna tänka mig. hmm, alltså mjo det finns det ju. så kära vänner, jag kan få ett par prima kängor, boots, för typ 400 spänn, mamma betalar resten. är det värt? jag tänker mig typ dessa.
ja säg gärna vad ni tyckker, hemskt gärna alltså, jag är lite villrådig så att säga. fast jag tror redan att jag bestämt mig, jag vill ha. de är inte riktigt min typ av sko, men jag tror att jag är lite kär.

/ t

image680

stilla natt - kinesiska natt.

jag började idag skoldagen med att sjunga stilla natt på kinesiska. så jag tror att detta kommer att bli en bra dag. har en jävligt värd håltimma som jag ska fylla ut med god mat, som en smygstart på jullovet. som kommer att bli underbart oavsett. fast jag har en hel drös med saker att göra, plugga, och det känns lite surt. surt sa räven när han, ja. men andrum med sanna om en stund. det vattnas i min mun. ett stort minus är att vi inte kommer att få äran att fira julen med JULIA som iofs ska schteka hela lovet, men i alla fall.

cajsa vill att vi ska röjja in jullovet på fredag, tidigt. ehe vi slutar elva, men alltså lite glögg lite vattenpip lite godis kanske något starkare, jag bangar ju inte. måste bara vara fit for fight när lulu kommer på kvällen. sedan på lördagen vankas det förhoppningsvis värdaste besöket på liseberg med amanda och brudarna. åh vad jag längtar. men hallå, vad händer när jullovet är slut? hur ska man orka? jag vet inte, ett besök till paris någongång i mars och fylla på partypeppen är härmed ett måste. annars kommer jag att krevera. fast jag kommer ju iofs ha lite julgodis reserver lagrade i min kropp. det går nog.

idag har jag på mig kläder som ag skulle kunna ha burit någongång i nian. det känns skumt. jag har även klippt min lugg lite, så nu ser jag världen igen, yesss. jag har egentligen ingenting att säga kom jag på. jag är glad för ebbas skull för att hon har funnit en gnista pepp, den skulle jag behöva egentligen. jag vet inte varför. usch nu skriver jag ned min inre monolog. ointressant. men whatever!!!!!!!!!!!!!!

en sak jag kom på, är att jag så försummat min kära kamera på senare dagar. detta måste åtgärdas. jag drömde att min bror fick en asdyr polaroidkamera. jag var så jävla avundsjuk. jag tror att jag hatade honom lite. kanske mycket. men han är rar min lille bror. jag hoppas att jag kommer att få något najs i julklapp. sure julen handlar inte om att få saker, hehe, men det är alltid trevligt, eller hur?

jag är också glad för alla människor som har funnit varandra nu i höst. det känns som om det är ganska många av våra kära vänner som har gått och blivit stadiga. för att uttrycka mig förnuftigt. kul för er, verkligen. jag tycker det alltså. nästa höst kanske det blir jag, eh.

 puss tina

happylicious

ville bara säga till alla att livet för tillfället känns helt fabulous. har inte kännt denna känsla på mucho longo tiempo mina vänner, underbart. något som inte är riktigt lika underbart är att min bejbi imorgon åker till västindien i en månad, lite sorgligt med tanke på att vi i princip bott ihop på senaste. mysigt värre dock,  jag har kommit på att det är ovärt som fan att vara själv. man sitter bara och grubblar ändå. nu ska hon iaf köra en rekningsrunda om boysen och partylivet är något att ha inför vår 3-månaders resa nästnästa vinter, vi gillar att drömma oss bort från donners instängda små klassrum ibland ja. i alla fall, tänkte bara sprida min glädje lite. hoppas ni mår bra. puzz /ebba

image679


ps. imorgon ska vi på heldagsutflykt med vår ekonomiklass till lager 157, fett chill. vår shoppinggalna lärare försöker få det till ett seriöst studiebesök typ. haha.

NOW.

image676
image678

jag älskar allt som inte är nu. varför är ni inte här? / tina

allmänt kree.

gårkvällen började i kålltorp på fängelset där vi såg fina några grymma pojkkamrater spela. Lord Rufus heter de, jäättebraa. sedan bar det av mot ebbas rum där vi stannade resten av kvällen tillsammans med gamla vänner. idag har jag helst av allt velat dö. jag hade så ont i huvudet att det var olidligt och jag mådde jätteilla, som man bäddar får man ligga. men det var väldigt trevligt igår. nu sitter jag återigen i ebbas rum och chillar med julia och ebba. kanske ska dra en rulle, gå och lägga mig tidigt o.s.v eller så. hehe. vi pratade med LULU igår, åh det känns så konstigt att bara ringa, det är så nära men ändå så långt borta. men snart kommer du din lille lurifax, jullovet lär bli helt underbart!

image674

image675

tina puss

Clark Gable

idag har varit en chill dag. har ätit många pepparkakor, druckit mycket kaffe, gäspat mycket och softat järnet. var även på en second handis och fyndade två tröjor för 6 euro, det var najs och de passade både mitt sinne och min plånbok. denna vecka är läxfri pga alla lussetåg - frickin' genius!
vi ses om exakt tio dagar folks! (om ni hämtar mig på flygplatsen, det vill säga, för jag åker direkt till landet dagen efter. EH) PUSS / LOVISA

image673


light it up

heeej bloggen (märk stockholmskan). dålig aktivitet här jag vet, har varit lite busy med diverse saker på senare dar. bland annat testat på ö-livet ute hos amanda och kommit fram till att havet helst ska vara turkost och 25 celcius för att jag skulle klara av att vara omringad av det 24/7. har också tjänat lite cash inför lovets stundande äventyr och mellandagsreor. åh, nu är det inte långt kvar alls tills godingarna våra återvänder, wonderful.
ikväll är det fackeltåg i rasismens anda som står på schemat, eller kanske snarare i antirasismens förresten. haha, jag hoppas mest på en mysig promenix i goda vänners lag. sen ska jag hem och fundera på i vilken grad frankenstein är epoktypisk eller inte, också mysigt. typ.  här får ni iaf skåda googles förstaräff när man söker på fackla, ungefär den graden av bloggengagemang jag känner för tillfället.

image672

btw, för dagens (extremt tråkiga) outfit kan ni kika in på några donnerbrudars projektarbete. au revoir /ebba
vilkenfest.fashionblogg.se

m m m måndag.

image671

här är min vän david. väldigt väldressad och naaaajs. soft puss tina

DU STJÄÄRNA ÖÖÖVER BETLEHEEEEMMMM

UPDATE: airfrance strejkade visst inte från charles-de-gaulle. nice.

idag hade vi som sagt luciatåg för värdfamiljerna + ett halvhjärtat försök till abba-medley. jag behövde inte oroa mig över att se dum ut inför min värdfamilj för de kom inte, jag vart lite pissed men nu har jag förlåtit dem för vi åt gravad lax till middag med den där såsen man alltid har på julafton (och annars också kanske) så nu är det lugnt. de hade köpt såsen på ikea och vi pratade lite om sveriges relation till norge och varför lax är så dyrt i frankrike. åtminstone tror jag det var det vi pratade om, det är lite svårt att veta ibland. det ska bli skönt att komma hem såklart och jag har fet julklappsångest. för övrigt såg jag hairspray idag, den var söt och fjollig och färgglad, jag gillar sextiotalet (även det fejkade) och igår såg jag den gyllene guldkompassen @ the movies. den var julig, snöig och lite weird men med bra barnskådisar vilket är en skön omväxling mot hur det brukar vara. dessutom var vi och såg en alberto giacometti-utställning, han är sjukt grym och assnygg. det var lite stört faktiskt för han blev bara snyggare och snyggare med åren och jag skulle vilja påstå att det såg ut som att han hade sin topp på runt 60 bast. fan ta honom, liksom. 
jaja, det är en dag imorgon också, nämligen måndag höhö jag hatar måndagar av hela mitt hjärta. 
över och ut / LOVISA  (ps. förlåt ebba för att jag inte svarat på ditt sms, ain't got no cash on my cell)




 

yesterday.

igår var jag ute och gled på staden med min kära vän david. vi handlade diverse julklappar och spanade diverse kändisar. för framför oss i kön på DaMatteo stod Erik i TTA i egen hög person och beställde cappuccino av cajsa. spex. mitt hjärta slog dubbla slag. david var fin pojke och klickade en simpel outfitbild på mig. inte så glassigt alls men det var längesedan.

image670

dance.

varför har alltid klassfester en tendens att spåra ut? det var inte ens min klassfest! men det var en trevlig kväll igår, till större delen. hehe hemfärden var hemsk. vi måste sett hemska ut. tack cajsa, hjärta. nu ska jag se på fransk snuskig filmn the dreamers. / tina

image669

voulez-vous?

åhoj därute. anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är nämligen att körsång A (som jag av någon vrickad anledning läser) har varit med i St Dominiques Bourse-aux-talents, sjungandes ett ABBA-medley. vi har alltså varit med i en talangjakt som vår franska värdskola höll i och dagarna innan the big night (som var igår) har vi övat och övat och övat. åkej, vi var inte jättesynkade men vi var fett spexigast och fett sexigast. vi hade glitter och tändare till "thank you for the music" och hela köret, we kicked ass och mottagandet från publiken var awesome! hela talangjakten var väldigt konstig egentligen, extremt välutarbetad och inget oförberett trams som man är van vid att se i schweden. asroliga och asflamsiga nummer, självklart, men de var seriösa i utförandet. detta är/var deras enda chans att vara minsta stolliga på skoltid eller när det gäller något skolrelaterat, vilket var askul att se för alla var helt galna. deras skola är jättestrikt, tjejer får tex inte ha för korta kjolar/shorts eller visa bh-band, men annat gällde när brudarna skulle dansa på scen. de var råporriga. askul. 
jaja, på söndag ska vi lussa för värdfamiljerna och antagligen ska vi köra medley:t då också. ehrm. anledningen till att jag, som har fet scenskräck, klarade det i torsdags var för att vi var ett gäng som delade på några vinare innan, men jag har en känsla av att vi inte kommer kunna köra en favorit i repris på söndag, ehh. 

igår vart det barhäng, det var myzZzigt. mitt flygbolag som jag åker till sverige med strejkar och jag är pissed off. typ rejält, jag börjar bli lite trött på allt strejkande nu. men det fixar sig.
later, cowboys! PUSS / LOVISA


diverse bilder:

     

5 december.

var hälsade kära knegare. idag var en vanlig dag. igår målade jag träd på min vägg. ni får se när det är klart. lär bli stört glassigt. annars inga news. jag ska köpa julklappar för alla mina pengar. kulkul god jul. känner för att koka knäck, käka pepparkakor och lyssna på min fåniga favoritjulskiva hela dagen. men det är såklart ganska mycket i skolan. eh otajmat kanske ja. jag kom på att jag behöver ett par byxor. jag har i princip bara ett par som jag använder, och de är svarta. hmm.

hoppas att det blir en kul helg, låt tiden gå ganska snabbt men inte för snabbt, då hinner vi ju inte fånga våra dagar *blinkblink* spana in http://fulheten.com/!!!!!! käka inte för mycket clementiner, då kan man få utslag, och ha alltid med er extra kräm i väskan, jag är torr.  PUSSEN TINA


image664
bild från fulheten.com

dans dans dans!

           

ja det blev dansdansdans. entotal lyckad fredagskväll i goda vänners lag. underbar middag hemma hos alice förvandlades till dans på en heltäckningsmatta och blev sedan skrapsår på mitt knä när jag ramlade i mölndal. men hallå! det är redan december. julkalendern har rullat igång, jag tycker att den är ganska mysig. jag har öppnat lucka tre i min chokladkalender och vet ni, SNART KOMMER LULU OCH AMANDY HEEEEM!

annars händer det inte så mycket här. jag ska hålla tal imorgon - Att fånga dagen. jag vet stört pretto men whatever. kom på att jag inte shoppat sedan paris, herregud längsta shoppingstoppet någonsin. men nu är det julklappshandling som vankas. trevligt, men det kommer nog inte att bli så mycket pengar över till min garderob denna månaden heller. sug. jo jag MÅSTE köpa en nyårsklänning. så det är najs, är det någon som vill åka skridskor med mig nåndag så är jag på på på på.

målar ommitt rum också. det blir nog najs när det är klart. hihi. puss / tina

RSS 2.0