tjoho

hej vi är på myzzzzzzzigt kväll hos alice. det är jag (tina) reidar ebba alice och cajsa. det är mycigt. vi ska äta mysigt met och dricka softa drickor. jag gillar er. förlåt för att jag är så oaktiv på bloggen. jag hoppas att det blir ändring.



puss

SMOKING CIGARETTES DOWN TO THE BONES

åhåhåh, babyshambles nya skiva är sänd från ovan. öronorgasm, mmkaj.

snart är jullov, julmat, julklappar, nyårsblåsor, sprit och självklart alla homeboys därhemma allt jag behöver bry mig om. känns typ apnajs, fast jag har lite julklappsångest. eller rättare sagt nu när jag nämner det så har jag faktiskt jättejulklappsångest. vad hände där, liksom. jaja, det kan ju omöjligt finnas en bättre stad att handla julklappar i än Paris. nuu ska loviiisa soova (öhöh, internskämt, sorry)
PUSS / LOVISA

image657

fotograf - tina

-03

den fatala tystnaden här på lille bloggen beror nog mest på att jag och tina haft höstens pretto-helg, det vill säga inte haft någon som helst form av social kontakt utanför familjen, ätit mat i lite för stora lass och gått till sängs onödigt tidigt. lite skönt kanske, eller nåt.  nu är vi iaf redo för party igen, höhö. ha det nice alla. /ebbchen


image655

LOST ART OF MURDER

hm, den här rubriken känns väldigt familiar. granis, är det du som haft den? i såna fall; det var inte meningen att vara en härmis.

iaf, kan inte riktigt förstå att jag sitter här just nu, har något så fruktansvärt mycket att göra. en litteraturessä inlämnad på onsdag (har inte börjat än), ledaranalyser i samhällskunskap imorgon, prov i franska imorgon på en bok jag inte ens läst hälften av. jag avgudar min framförhållning. anywho, babyshambles nya skiva är awesome, och för tillfället har jag robyn-låten with every heartbeat på hjärnan vilket hittills haft förödande konsekvenser (höll på att åka in i en bil på väg hem från skolan för att jag var så überkoncentrerad på att försöka lära mig texten). jag längtar till julen fetmycket, typ mormors lax, pappas köttbullar, syrrans lussekatter och liknande, ska bli asgött.
åkej, nu börjar pluggångesten krypa längs ryggraden, dax att dra sig med andra ord. JAG VILL INTE.
laterRr/Lovisa


image652

walla

fredagfredagfredag. jag har, hittills haft en otroligt chill dag. klev upp, åt grötfrukost, cyklade till skolan, softade på engelskalektionen, åt fetgod lunch i bamba (som vanligt), cyklade hem och nu sitter jag här. mätt och nöjd, och snart ensam hemma. då ska jag ta en dusch och göra mig iordning och sedan sticka till sara för hårklippning och vindrickande, sedan bär det av till svenska skolan för en integrerande fest med fransoserna, om det nu dyker upp några. imorgon blir det sightseeing och lusseövning och resten av helgen måste väl spenderas till plugg. ehrm.
hoppas eran fredagkväll blir awesome. PUSS /Lovisa

image650

torsdag.

ännu en torsdag förbi. jag har så frukransvärt ont i huvudet att jag helst bara vill gråta. jag läser harry potter och tar det jäkligt piano. har hemskt fula kläder på mig för tillfället också.

image649

Dagens film ja / tina

hunting for witches

jag har härmed en nyvunnen respekt för de som cyklar till jobbet/skolan/vart de nu ska. det är knegigt men i'm hooked, det är ju asglassigt att bara glida förbi alla köer på tjugo minuter istället för att sitta på en svettig buss i en tre kvart med någons barnvagn på tårna och nån random snubbes flås i nacken, hu. dessutom förbättras mitt lokalsinne för var dag, vilket, hrm, behövs (idag tog det mig en timma att cykla en skräcka som borde tagit trettio minuter).

iaf, här kommer min något försenade recension på Justice+Klaxons och Kanye West spelningarna. Båda var helt WICKED grymma. Kanye är fan asbegåvad, ashet och asspexXxig och Justice var i princip bara ett enda stort dansgolv där alla dansade med/på alla och det var alldeles.. alldeles underbart. jag har fortfarande träningsvärk. nästan. anledningen till att jag inte bloggat om spelningarna är för att jag ville vänta tills jag klurat ut hur man vidoebloggar och då kunde lägga ut lite smaskiga videor, men det fungerade ju inte för fem öre vilket gjorde mig allmänt pissed off. och inga bilder kan jag lägga ut för på Justice spelningen tog jag inga och på Kanye spelningen beslag tog de allas kameror (fråga inte varför, han var väl rädd att 50 cent-extremister skulle ta bilder på honom i fula vinklar eller nåt)
anywho. until next time, ladies and germs! / L
(imorgon har jag matteprov. linjära funktioner, någon?)

kalas!!!

ja helgen var kalasparty så kan man säga. det finns många som tjatar på fina partybilder på sig själva. för att få se hur dräggigt snygga de var. nu ska jag göra dem till lags och lägga upp många bilder. puss / Tina och tack alla fina kålltorps och BK kids för en jäkligt lyckad kväll hehe.

       

       

     



4-eveh

okej. stört party helg. de största raringarna får duga så länge, kommer nog upp en del partypics och sköna kommentarer om helgen imorgon för alla intresserade. he. godnatt lille katt. /e

image635

äre fest, ja ni vet.

japp sitter och laddar med lite bra musik, innan jag ska in i stora partyduschen för att sedan dra till ebba och dricka lite prima franskt vin för att sedan dra vidare till jesper som bjuder på 18:års parteeey. jag hoppas på mycket dans dans dans. ikväll ska jag bära min american apparel klänning, den lär bli väl använd i höst/vinter kanks emna ska säga. hittade bara en i vinrött, min är svart. den andra bilden visar ett av mina andra Paris-köp. bättre sent än aldrig höhö. jag lever i de här kängorna för tillfället. härligt med ett par som inte är svarta. hoppas ni får en underbar kväll, det tänker jag ha. puss /tina

 

ADHD

jag sitter nu i stunden som är och lyssnar på myspojke Jonas Game. själv myser jag inte. jag skriver en djup text till min litterära gestaltning. överskrift - där jag bor. det ska vara en text om minnen. minnen är förövrigt det jag går på just nu. och förhoppningar om kommande helger med kommande fester och kommande människor och pengar som aldrig kommer, eller som tar slut för snabbt. jonas games i alla fall, damer och herrar. väldigt fint i det mörker som råder utanför mitt fönster. helgen ser ganska ljus ut. party 1 och party 2 och sista fotokursen på söndag. jag har inte lärt mig så mycket. men det var en fin tid.

image629


det här är mannen med det jobbiga livet. han heter Mike och är proffstiggare. väldigt tragiskt förflutet med deprimerad flickvän, själsfrände, bostad i borås och flickvännens ensamma katt att sörja för. han var hemskt trevlig. så om ni stöter på honom på staden någon natt, tveka inte, skänk en slant och hälsa från oss eller något. under är lite bilder från i lördags. mysig kväll med mysigt sällskap. synd att våra mödrar lackar satan och tvingade hem oss klockan två. men vad hindrar festen från att sluta i stan? ta med den hem till bk! / Tina

   

min tur att ge lite ångest

mest för principen att inte låta en partykväll gå obemärkt förbi kommer här en av de typ fem kassa bilderna från vår rätt skumma lördagskväll. tina du måste iof publicera mike, typ kvällens höjdpunkt. säger en del om vår kväll kanske, haha.  idag är det i alla fall måndag vilket konstigt nog inte har betytt en smärre depression över det alldeles för långa avståndet till nästa helg. nej, har faktiskt varit ovanligt pepp, pluggat 3 timmar matte (vilket är mer än vad jag sammanlagt gjort på hela terminen typ, lektioner inräknade) och bestämt att det är dags för nytt friskiskort. nu blir det företagsekonomi here I come, lika bra att passa på. godnatt läckerbitar /ebba

image627

kom igen, söndag.

jag säger bara två saker. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm och fet tristess.

mostly because I am so frickin' confused

kära läsare. idag har det konsumerats x antal fler koppar kaffe än gårdagen, men det är nice. vi åt frulle med vår franska värdklass imorse. det var ovärt, men det spelar ju ingen roll eftersom att vi inte integrerar oss med de franska eleverna för vår skull utan för lärarnas, uppenbarligen, eh. just nu känns i och för sig nästan allting lite ovärt, och jag mår illa. hursomhaver, helgen kommer bli wicked, det var väl mer det jag ville ha sagt. 
  
 /  

(BTW, fett läskigt beba)


kind of creepy

hade så precis tänkt lägga ett inlägg med två fräscha brudar och berätta om allt kaffe jag druckit idag. eh, försent redan sprutat liksom. men gör det ändå, orka vara orginell. har som sagt druckit råmycket kaffe idag, först blev jag rätt nice, sen sepe, och nu bara allmänt opepp. det råkar också vara så att jag vill tillbaka. nu helst. eller kanske sova i tusen år och sedan bli väckt på fucking jamaica. kuba funkar också. au revoir / beba

image625


Fucking Croissants!

'zup dawgs? jag har druckit oändligt många koppar kaffe idag (läs: två) och mina nerver leker myrornas krig just nu. jag klarar ju ingenting, jeez, och imorgon har jag fett franskaprov som borde gå åt skogen, dessutom ska vi äta frukost med vår värdklass. hrm. köpte två koftor idag, mysiga men lite tråkiga kanske. en brun och mörkblå, på favoritsecondhandaffären. förövrigt kom jag just på att jag måste spendera nästa studiebidrag på julklappar vilket känns som ett jävla blow. / Lovisa

image623

(jag kan lägga in bilder igen! fina brudar i herr eiffel)

tontoner.

image622

Ja kent i mitt ensamma tonårshjärta. / T

Don't you know who I (think I) am?

(Idag fick jag reda på att det kanske blir en till kollektivtrafikstrejk nästa vecka. AHRG. Det är lite jobbigt)

På fredag är det Justice och Klaxons som gäller, och jag är fruktansvärt pepp. Fast antagligen inte lika pepp som inför Kanye Wests spelning nästa lördag. IIIIIHHHHH.
Just nu är vi svenskar ensamma på skolan för de franska eleverna har lov till på torsdag. Det är najs men kallt, då de uppenbarligen inte tycker att det är värt att sätta på värmen för något så futtigt som oss. Whatevvah.
Ja, nu ska jag göra franskaläxan och sedan ska jag kolla på Boston Legal.
pyyyyzzzzz

(BTW, av någon mysterisk anledning kan jag inte lägga upp bilder, sorry Ebba + Tina för att jag bröt våran kod/riktlinje/lag eller vad man nu ska kalla det)


hej bloggen.

DAGENS I TEXTFORM!
dagens ros - cajsas kvällsfika och min fotokurs som var mysig.
dagens ris - det är söndag, jag har inga pengar bara franskt vin, jag gillar inte mina ögonbryn tack luggen.
dagens låt - många men kan inte välja så det blir Pelle Carlberg - I love you you imbecile
dagens klädsel - stor kofta, franska skor, stor skjorta, väska som gått sönder (DÖ)
dagens konstaterade - potatisgratäng, lätt godast bakismat
dagens fråga - videobloggning, kul eller bara töntigt? vi har nämligen två på lager råkar jag veta.
dagens bok - jag älskade honom av Anna Gavalda, HJÄRTAN till den
dagens stämning - typ fet söndagsångest egentligen, men orkar inte riktigt, enjoy

image620

TINA

the dumb-ass formally known as Lovisa

säg mig, hur lyckades hela lovet gå utan att jag tänkte en enda vettig tanke?

herregud, jag har i princip varit total-isolerad från civilisationen sedan ni åkte och jag kan helt enkelt inte förmå mig att ta mig i kragen och sluta titta på tjugo south park-avsnitt om dagen i min otroligt sköna säng och som konsekvens är jag nu ett hopplöst stressat vrak. men jag får gilla läget, för sedan ni åkte har jag verkligenverkligen varit i behov av att ligga i min otroligt sköna säng, kolla på nörd-serier/filmer och äta klementiner hela dagarna, men jag skäms så in i bängen. jag är i PARIS. ffs.


släpp in solen!

hej alla söndagsbarn. igår var jag på maskerad. jag var katt. det var ganska kul, fast mest kul var promenaden i stan, då fem personer sa antingen mjau, kissekiss, eller får jag känna på dina morrhår. tack cajsa för en lite konstig men värd kväll! som ni säkert förstått var Paris bäst någonsin. saknar lovisa redan, mer än innan. nu börjar nedräkningen inför jullovet. knega på säger jag bara.

nu tänker jag göra något fult, jag tog typ femhundra pariskort, och orkar inte lägga upp så många här, det går alltid sinnes långsamt från den här datorn, så om ni är intresserade får ni gå in på min bilddagbok där jag heter impuls.

image619


däremot ska jag vara duktig och blogga mina parisinköp nu snart. inte så värsta saftigt men det blev två par skor och en klänning. nöjd nöjd. hoppas ni haft en bättre söndag än mig. puss Tina

PARIS BY NIGHT

tja alla partyglada. nu är vi hemkomna från underbaraste staden och underbaraste lulu. har haft det stört bra helt enkelt, glassat runt på dagarna och festat satan på kvällarna. tina med den något mer skillade kameran får stå för de lite mer sofistiskerade turistbilderna, min fick däremot hänga med on paris by night!
första kvällen var WICKED, bästa partyt någonsin typ. förade med lite nice parisbrudar innan vi drog iväg till triptyc där det kryllade av snygga fransoser och bra beats. åh, we'll be back soon!


på lördagskvällen blev det barhäng på le perle, blev sedan övertalade att knega med några italienare till nån klubb som skulle ligga nära. eh, kom typ en timma senare fram till bratstället nr 1 som vi bangade och tog en rätt tidig hemfärd istället. på söndagen var paris inte riktigt lika party som vi, hittade några flummiga snubbar på camps eleysee som vi flummade runt med istället.


sen vare dags för last night in paris. ladies night, the feelin is right! hittade ett skönt loungeplace som sedan tipsade om gayklubben bananas där det utlovades dans till gryningen. och inte blev vi besvikna. stört mycket röj och en hel del desperata straighta killar, haha.


over all, stört nice resa!  /ebbchen

PARIS-TEMA

image618


RSS 2.0