Nu gick vi!

Japp, då var det festival igen då med allt vad det innebär. Jag har nästan packat klart och det blev självklart för mycket. Tina och Lovisa skrattade åt mig när jag berättade att jag packat ner 12 t-shirtar/linnen medan Ebba var mer förstående. Ivilket fall har jag mot alla odds lyckats få ner det till 10.


image390
image387 image388
image389
image391image392
Bilder från arvika förra året.


PEPP, PEPP, PEPP!
Linnea

ännu ett farväl.

ja, festivalfebern har nu nått sin topp och jag springer runt som en galning i hela huset. punkt. lite outfitsbilder från gårdagens stadsrunda. enjoy.

image384


image385
 
    Jeans från Acne                     
skor från din sko (gamla)    
T-shirten, öh gammal låda?
väskan, secondhand fynd    
glajjorna från H&M, såklart.

image386

skor, skopunkten
jeans, cheap monday
skärp, mammas gamla
tröja, mammas gamla second hand
solglasögon, ray ban från turkiet


Pus&Kram på er alla, ses kanske i Borlänge, eller på måndag. / TINA

***PaRtY***

Ahrg. Min kropp kan inte ha valt en sämre dag att vara fruktansvärtotroligtsjukligt seg på.
Min hjärna jobbar i högvarv för att försöka komma ihåg alla "mental note to self" och milslånga listor som jag gjort under dagen, medan min kropp chillar på läget, äter choklad-kex-fingrar och försöker slicka sig på armbågen. Hjärnan vet att det är fysiskt omöjligt att slicka sig på armbågen men har inte tid att påpeka detta för kroppen på ett icke-"fördummande* sätt och låter därför bli.
Kroppen blir så kinkig när folk upplyser den om dess totala avsaknad av IQ.

Min hjärna och kropp har för tillfället inte en fungerande koppling, eller de har en koppling dock en undermålig sådan, och jag börjar få lite inför-festival-panik. MUMS.

I give up. Harry Potter på PSP väntar. (Fan..)

/Lovisa


turk på burk

 

Min turkietresa får sammanfattas i bilder.

image380









Bild 1,2 & 3: Schtek vid stranden.
Bild 4: Min bror flög så kallad paraflying efter en båt och jag trodde jag skulle dö.
Bild 5: Här åt vi frukost.
Bild 6: Valdemar med sköldpaddor.
Bild 7: Nåt antikt...
Bild 8 & 9: Ute på båttur. Vi såg vilda delfiner och en jättesköldpadda. Fräsigt.
Bild 10 & 11: Midsommar firades med cocktails och solnedgångsmys.

Det var en mycket fin resa i alla fall. Men nu laddar vi för fullt inför Peace and love. Idag har det inhandlats partytält och diverse nödvändiga småsaker. Jag har precis gjort fem stycken blandskivor och ska nu övergå till packningen, den svåraste delen när det gäller festival. Det finns så mycket som vore synd att lämna hemma i byrålådan. Igår och idag gjorde jag förresten några klädinköp. Ska redovisa dem men först: jordgubbar, glass och grädde! /NiggahLili

BACK ON TRACK!

hejhej. nu är jag hemma igen, tina alltså. visst finland, jättegulligt land fin farmor och allt. men shit vilken tristess. jag har saknat er, alla, även er jag aldrig träffat. jag har fiskat fiskar, läst många och mycket, sovit, käkat och drabbats av en seriös mygg-psykos. varje gång jag stänger ögonen hör jag myggor.  jag kan kanske be min mamma att skriva ut något åt mig.

image383


jag har inte handlat något alls, vilket kanske var bäst eftersom att jag naturligtvis är pank. men jag fick äntligen DKNY - green av min far. och så snodde jag lite kläder av farmor. jag älskar finska munkar och piroger och finska i allmänhet. synd bara att jag inte kan prata det, men jag förstår faktiskt nästan allt. KUL VA? som alla säkert fattat åker vi på onsdag. och nu ska jag träffa älsklingskvartetten !!!!!!!!! <3

VÄLKOMMEN!

MINA VÄNNER ÄR HEMMA/KOMMER HEM IDAG!

Igår var jag en jättestor film, - och dataspelstönt. Jag spelade Sims halva dagen och kollade på film andra halvan, tex. Rebel without a cause, Batman, Brother where art thou, halva Eurotrip och halva Napoleon Dynamite.
Idag är jag trött. Dessutom hade grannarna ovanför oss en liten middagsbjudning, eller nåt, och detta sällskap bestämde sig för att spela typ twister klockan halv två på natten. Ajj.

Idag hade jag tänkt typ kanske träna lite, spela sims och chilla för att sedan sticka till Alice och ha planeringsmöte inför Peace&Love. Jag vet, vi är nördiga. Men party.
PUSS/LOVISA


Blä

GLAD MIDSOMMAR!
Typ.

FEM DAGAR KVAR! SNART STICKER VI OCH PARTAR JÄRNET, FAN VAD JAG LÄNGTAR!
(Eh fan, chiquititas, koooom heeem)

PUSS/LOVISA

Update

Återvände till civilisationen igårkväll efter en veckas kneg, men dock bara för en dag. Imorgon bär det iväg till Donsö med kära Julia där vi ska spendera midsommarhelgen, mysigt värre. Dagen har bestått av en liten second hand tripp med syster-yster, checkade av flera godingar från must-have listan ska ni veta. Bilder kommer. Återstående tid har jag varit med älskade Lulu som fått mig att få festival-frustration. Vill vill vill, nu nu nu. Men just nu är det sängen, sängen, sängen som gäller för min del. Keep up the good work Lulu. bah bah ♥ /Ebba

image370

Peeepp

De senaste dagarna har jag, i min totala ensamhet, peppat mentalt inför Peace&Love, men nu är det nog dags för att börja peppa fysiskt. Och materiellt. Haha, jag gick liksom seriöst in på stadium igår för att kolla ryggsäckar, LOL. Just nu håller jag på att lyssna in mig på de många band jag vill se, och den listan är lång mina vänner. Kanske lite för lång iochmed att jag enbart såg typ fem band i arvika förra året men whatevvah. 

Och med att peppa fysiskt menar jag typ skönhetsbehandlingar och sånt tjejigt tjafs. Eller snarare kanske lite renande av kroppen innan man totalförstör den med sprit, cigg och nada sömn under fem dagar.
Åh, jag längtar ju sönder, fan. 

EH, kalla mig bäng men nu ska jag ut och springa igen.

LOVISA

Dags för slagsmål!

Här sitter jag och äter sallad och lyssnar på Navid Modiri. Mums. 
Lagom trevlig tisdag ska jag tala om för er, mina vänner. Jag har känt mig nåt så fruktansvärt ensam hela dagen. Stod tillslut inte ut längre och hängde lite med far (läs:han tvingade ut mig på springrunda. Aj.) 
Jaja, ikväll börjar Gilmore Girls igen, YESSS. Onödigt bra serie.

Iaf, tänkte lägga upp lite bilder min mina senaste inköp, men kamerasladden är självklart borta.
Jag är inte så bra på målande beskrivningar men jag ger det ett försök:
- På H&M köpte jag en rosa tröja som har lite fjortisvibbar men med rätt attityd funkar den nog till det mesta, speciellt på de kommande festivalerna. Den är veckad i ringningen med löst, lite a-linjeformat fall. Fin.
- I lördags hade vår favvosecondhand öppet för sista gången innan sommaren. (Fullt av tanter, blev stämplad av en asstor, blommig gumma som roffade åt sig koftan jag fingrade på. Usch) Gick därifrån med en väska jag kollat på innan för endast en tia. Den är väldigt svår att beskriva så ni får vänta på bild om ni är nyfikna.

PUSS / Lovisa


halsnýngar fran turklandet

Hej systrar och broder! Har sýtter jag och svettas pa ett turkýskt ýntrenet cafe. Lývet har ar bara bra. Allt ar mycket trevlýgt och turkarna ar mycket generosa med mat och komplýmanger. Jag kan skrýva massa konstýga bokstaver: ð, þ, ü och ç týll exempel. Lýte festlýgt. Snart gar mýn týd ut och jag ska atervanda upp týll hotellrummet for att lasa, kaka lýte chýps och spela kort ýnnan det turkýska nattlývet tar fart. Eller snarare: týlls vý gar ut och ater mýddag. Mamma upprepar gang pa gang att 'dýg maste man halla ý'. Jaja, jag tanker pa er alsklýngar. Hoppas du overlever Lovýsadarlýng. Ný far garna hora av er (hahaha) genom att skýcka ett sms eller tva aven om mýn mobýl ýnte verkar kunna ta emot dem. Puss /Lýnnea

a temporary dive

Herregud. Vart har världen tagit vägen när till och med Mission Impossible är blödig? Jag har aldrig sett tvåan förrut och trodde att jag skulle få lite tvättäkta söndagsaction som jag tycker så mycket om. Men nej, istället sitter jag här och känner mig fett dragen vid näsan. Ovärt.

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan. Ensam. Kanske käka en glass eller två. Kanske köra en liten second-hand-runda. Eller åka till stadsbibblan och låtsas se litterär och bildad ut bland poesiböckerna när allt jag helst vill göra är att låna någon slags samlingsbok med Rockyserierna. Mums.
 
Lovisa

Tu-tutu-tu-tu

Ja, kära läsare, som ni alla vet axlar jag nu själv ansvaret för bloggen under den närmsta veckan, och jag tänkte bara så här på förhand be om ursäkt för att vår blogg kanske inte blir lika frekvent uppdaterad som innan.
Jag har faktiskt ett liv. Eller inte.
Hm, min fina vänner har inte ens varit borta i mer än två dagar och jag känner redan att jag börjar få lite smått panik (Jag förstår nu vad du menar Amanda).
Jaja, lite quality time med far och syster ska ju inte underskattas. YES!

Partykvällen igår var vild och galen, eller rättare sagt jag och Amanda var vilda och galna. Kvällen var alltigenom väldigt fin och flummig. Partybilder kanske dyker upp senare.

Nej, nu ska jag äta ett stycke sallad och läsa min nyköpta Elle. Man fick en bok på köpet, den var glansig.
Puss! / Lovisa

Att finna sig själv.

det ska jag ägna mig åt i en vecka. i vårt myggbefolkade, bastuvärmda och vodkaflödande grannland. hälsa på lite släkt och fiska en fisk kanske. sedan när jag kommer hem nästa söndag är det bara att packa upp och packa om och börja ladda. jag och linnea och ebba överlämnar härmed bloggens välmående åt lulu.

image364


     
mamma har fixat mysmys sommarläsning, finfina biljetterna ligger i min låda och finfint sällskap av i särklass fina människor. detta kommer att bli en underbar sommar, jag vet det. sakna mig inte för mycket nu bara, vi ses om en vecka / TINA

herååh

adjö adjö, nu drar jag till turkiet och lägger sommarbrännan. 35 grader i skuggan känns rätt najs om jag får säga det själv. jag kommer att sakna alla chiquititas och chiquititos som fan. speciellt calle kanske. <3 see you all on sunday. Linnea

image361

Kompis, det går bra nu!

Yesterday var det som sagt skolavslutning. Upp klockan 6.30 för att få igång rösten och piffa sig lite fin och därefter masa sig iväg till skolan. Vi i kören ägde alla  och jag fick sjunga lite solo också. Det var ruuuligt. Jag och Tina började vårat sommarlov med en lunch tillsammans med våra mödrar och därefter begav vi oss tillbaka in till stan och raggade alkisar. Vår alkis var hur söt som helst.

image354image353


Efter x antal kak- och tårtbitar på min gatas årliga tårtkalas stack jag till ebba där det hölls en lugn men ack så trevlig förfest. I slottis var det party. Kvartetten ägde beachvolleyplanen och minglade runt. Äntligen en bild med oss fyra samlade. För att göra det klart för er som inte känner oss, kära läsare, från vänster: Linnea, Lovisa, Ebba och Tina. Haha.

image355

Annars blev det inte så mycket bilder. Bara ännu fler på Jonas och Adrians fina vänskap:



sommarlooov, vad jätteskönt mitt soooooommarlov ska bli /Linnea

Goodbye

Hej alla glada.
Sitter nu och väntar på att mina kära kvartett-vänner ska anlända till mitt huuus, det är dags för lite quality-förfest-time med mina saknade små godingar. Sedan bär det av till en förhoppningsvis smockad azaleadal där det ska röjas natten lång.
Igår spelade jag ölbrännboll med lite käcka kitaselever, råkade slå min gamla barndomsvän Anders i huvudet med det runda racket jag annars aldrig brukar använda. Ojoj. Ambulans till sahlgrenska för att en timme senare vara back on track med en full och sydd Anders. Omtumlande om inte annat.

Bah bah /Ebba

First class riot.

med risk för att låta tjatig, men vafan.
tough alliance's nya måste helt enkelt vara sommarens skiva.  LÄTT! det ska bli äkta kul att se dem på både peace and love och rip it upp, dubbeltur! tina p.s, imorgon blir det den blomstertid och röjröjröj, ses där d.s

image352


"You made me look lika a frickin' idiot in front of my girlfriend, GOSH"

Skolavslutning imorgon. Känns läbbigt, vilket det alltid bruka göra.
Gud, jag kommer säkerligen inte kunna somna ikväll. Jag måste vara världen största tönt.

Idag har jag spelat volleyboll i Slottis med min klass och spelat Sims resten av dagen. Puh, busybusy.



Tuu-de-lu / Lovisa


HEROES!

De tre snyggaste männen på länge, i en och samma serie, kanske därför de är så snygga. MM, jag vill ha skills. Och detta är ögongodis, speciellt in action. Och jag kan inte vänta tills vi får ner nästa avsnitt. tina

                      

Uppdrag sommarlov.

Ja, på torsdag är det dags för operation skolavslutning. jättekul. det känns redan som om vårt första år på schillerska är ganska dödens, redan. idag har jag i alla fall upplevt äkta klassanda, i slottskogen. där vi strosade runt på så kallad skattjakt. vårt lag kom sist, team RÖJ hette vi, kreativt namn åtminstone. sedan spelade vi beachvolley. eller jag vet inte om vi spelade, vi svettades mest. sedan drog jag till LULU och maraton kollade ungefär 6 avsnitt av heroes. OMG!!!! den jävla skivan började lagga på näst sista avsnittet, lagom kul ja! lite av helgens update:

  • jag och lulu slarvade bort oss själva i söndags påväg till delsjön. vi blev ganska arga men fick vara med om lite skogsäventyr, typ små hästar och lisebergs camping. absolut en upplevelse för livet.
  • jag har brännt mig likt en äkta svensson. det har nästan aldrig hänt här i vårt avlånga land, FAKTISKT.
  • och jag har bestämt vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen. den kanske ni får se någon dag om ni har tur. den är gul och faktiskt mammas gamla.
  • jag har insett att jeansshortsen lätt är bästa sommarplagget, möjligen kombinerat med en slapp t-shirt och en snygg kavaj. om man har råd, vilket jag inte har. aldrig ungefär.


 

image345
jag hittade en fulsnygg jeanskjol i en av mina glömda lådor häromdagen, den är väldigt kort, om man vill ha den så högt upp som jag önskar, men den är som sagt var fulsnygg + förra sommarens mest använda skor.


    /TINA

Höhö

image344
Ebba


Kärlekstörstande

image340
Inatt drömde jag att jag var tillsammans med Dr McDreamy himself.
Det hela var väldigt realistiskt och passionerat, men avtog något när det visade sig att han var 45 och jag 18. Så kan det gå.  /Ebba

Grattis mig!

image339

Wohoo, jag har fått sommarjobb!
Linnea.

do you want to go to the seaside?

Idag åkte jag, lovisa, tina och amanda till delsjön och solade och badade. Det var gött som fan. Tog lite härliga bikini-bilder men blev strängt förbjuden att lägga upp dem. Ledsen boys.

image337image336


Jag shoppade lite häromdagen. Jag hittade ett vitt ribbat linne, precis ett sånt som jag letat efter hur länge som helst, för en tia. Skorna vet jag inte om de är lite fina eller bara skitfula men eftersom de inte kostade mer än en tia de heller så fick dem följa med hem.


Linnea

listor, listor, listor...

Som våra bekanta redan vet så är jag och ebba alldeles lagom besatta av att skriva listor. Listor på vad som ska inhandlas, vip-listor, budgetar och packningslistor är bara några av de typer som vi ofta skriver. Ännu har vi inte lagt upp några listor här på bloggen vad jag kan minnas, men någon gång måste bli den första.

Sommaren 2007:s missions:

  • Lära mig spela dragspel. Jag har kommit på att om man ska försöka skaffa sig ett band så är sång och lite piano ingenting att komma med, man måste ha en extraskill. Eftersom min familj äger tre dragspel och mamma faktiskt kan spela så tyckte jag att detta instrument verkade lämpligt, plus att det faktiskt är väldigt fint! Provade lite igår och det var riktigt roligt!
  • Träna. På sommaren har jag en ovana att äta massa, massa mat och snask och samtidigt låta bli att träna. Varenda vår är det samma tanke som går i mitt huvud: i år ska jag bättra mig och träna i alla fall en gång i veckan men likförbannad sviker min självdiciplin mig igen. Kanske lyckas jag lite bättre i år...
  • Övningsköra. Om det ska bli en roadtripp nästa sommar så måste jag bli lite flitigare med övningskörningen. Det är ju egentligen väldigt roligt. Igår hade jag lektion nummer två och det gick riktigt bra! Nästa lektion blir kanske på en mindre väg.
  • Läsa en engelsk bok. Vår engelskalärare Hans Moberg har sagt att jag måste försöka bättra på mitt engelska ordförråd om jag ska få ett lika bra betyg nästa år. Därför har jag tagit det stora beslutet om att jag ska ta mig igenom en engelsk bok. Någon som har något tips?
  • Bada mera. Inget mera "jag orkar inte" den här sommaren. Jag ska ta tillvara på varje fin och solig dag genom att åka och bada eller bara vara ute i solen.
  • Handla mindre. På sommaren går det alltid åt ofantligt mycket pengar. I år ska jag verkligen tänka efter en extra gång om jag verkligen behöver den där glassen, tröjan, godispåsen eller väskan. Kanske blir det liiiite mer cash kvar till hösten i så fall.

Tror ni att jag kommer lyckas? I hope so! Linnea.


Värmerekord, indeed

Flunsåsfestivalen bjöd på diverse godbitar, speciellt vår bekant Tims modevisning. Tims kollektion heter Timson och bestod av omsydda Emmaus plagg. We like.
Mina favvosar:

   
  

Over and out! / Lovisa

the lake of hereland

Aaaaaah. Årets första dopp skedde vid halv nio-tiden på kvällen i Härlanda Tjärn. Till och med badkrukan jag tyckte att det var riktigt skönt. Nästa vecka blir det bad i Medelhavet för min del. Ännu bättre!
Nu ska jag återvända till min mor och bordet under plommonträdet med ett stycke kortlek och ett stycke tekanna. Livet är bra gött ibland.
Linnea

SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE!

(Detta inlägg skrevs igår men blev av någon anledning inte publicerat för min dator typ strejkade)

HelloHello.

Ehh, lite ångest-varning på min fredag. Den har bestått av svull, film och massamassa worldwidewebb. Dessa fredagar behövs ju visserligen ibland, dock kände jag inte att tillfället idag var rätt. Jag är dödligt partysugen, eller snarare danssugen, och vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det är så mäktigt och.. överväldigande. Eller nåt.
I vilket fall som helst så håller jag på att avlida. Nästan.

Hm, jag tog mig äntligen samman i eftermiddags och skaffade mod till en bikini-shoppingrunda på stan. Det slutade med att jag köpte en bikini på HM, som alla andra bikini-shoppingrundor jag haft lett till. HM är bäst, ingen protest. Är inte helt säker, men jag tror jag tycker om den. Dock skrämmer den mig lite.
Nej nu ska jag ta och krypa till kojs, morgondagen kommer antagligen bestå av massa roligheter så det gäller att vara pigg och alert och beredd på allt.

(Filmtips: En Kärlekshistoria. Svensk. Jättefin. Tack Amanda/Rebecka!)

   

Love / Lovisa

Glassiiiiigt, glassglassiiiigt.

image325

Tandläkaren var faktiskt riktigt snäll igår. För första gången i hela mitt liv meddelade han att jag inte hade några hål! Härligt!

Solen skiner och skänker leenden till allas läppar. Idag var jag till och med på så bra humör att jag svalde stoltheten och ringde till min kära vän Jonathan (som är usel på att höra av sig själv). Han bjöd på glass och jag betalade tillbaka i natura. Fast glassen kostade ju bara 15 kronor så det blev inte mer än en kram. Haha.

Vad sägs om att åka och ta årets första dopp imorgon?

Linnea

skooor.

jag lyckades komma över ett par läckra gamla skor häromveckan. synd bara att de är ungefär 3 mm för små och att de väger minst 5 kilo. snygga är de i alla fall.  och om man vill vara fin , får man lida pin - som min gamla mormor brukar säga. heheee. och förresten kostade de bara 25 pix. TINA

image322


P.S här är någon för sena sommarkvällar och mys, Maia Hirasawa D.S 

It's june.

Ja det finns inte så mycket mer att säga än  - GLAD SOMMAR. Jag har fått kattungar och idag har jag varit ledig och vi slutar på torsdag. Ni är nog väldigt trötta på picknick eventet vid det här laget men det var en så perfekt dag.

image318


     /tina


Soommar, sommar och sol

Ojojoj, vilket liv kvartetten lever. De senaste dagarna har varit fyllda med diverse strapatser, som Linnea så fint beskriver nedan, och i takt med att det blivit allt varmare ute har våra bekymmer tynat bort mer och mer. Lite iaf.

Picknick festivalen var ball som fan. Banden rockade såklart, credd till dem, men mest credd till Arrangörerna!
Om ni hittar hit: Ni är grymma!

/ Lovisa

  

ps. Paris känns lite för nära. Lite. ds.

Min pappa var störst och starkast, back in the days!

            
image318
Linne - Mango
Shorts - Second hand
Sandaler - Topshop
Väska - Second hand

Idag ska jag glassa i solen och pluggeliplugga för att sedan bege mig ut till Käringön och langa cashen.

Smakprov

image306

Känner ni peppen?   Känner ni solen schteka?   Känner ni festivalernas tafsande?
Just nu känns livet som en enda stor förfest.

   

high on life

Nu provar jag på något nytt. Jag bestämde mig för att blogga klockan elva på morgonen, innan skolan. Här nere i källaren är det visserligen skabbigt (min brors fel) men väldigt svalt och skönt till skillnad från utanför husväggen. Frukosten tog jag med ner. Te såklart och ett par ostmackor även om jag tycker att ostmackor är bland det tråkigaste som finns.

De senaste två dagarna har varit helt obeskrivligt underbara. Jag har varit så glad! I tisdags bestämde vi oss för att ha lite BBQ-galaj at Ebbas house. Vi gick till Willy:s där det var mycket att ta ställning till: färsk pasta, vanlig pasta eller färskpotatis? Efterrätt eller inte efterrätt? Sallad eller inte sallad till maten? Vilka såser? m.m. När vi äntligen kom ur affären verkade alla riktigt nöjda i alla fall.
Middagen blev som vanligt när vi står vid spisen (eller ja, grillen) utsökt! Vi satt ute i timmar och bärsade och rökte vattenpipa och ibland gick vi in och shakade asset till Martins gamla yeah yeah wow wow.


image297
Grillmaster ebba instruerar tina vid grillen

image298
Sötaste gull: Lovisa och Julia.

image299image300
Vid matbordet.



Igår var det dags för den efterlängtade Picknickfestivalen . Min kära mor gjorde pastasallad och rabarberkaka till alla sex flickor som picknick och vi knallade upp till gamla Apslätten. Där spenderade vi 7-8 timmar med att lyssna på musik, dansa, hälsa på folk, äta, sola och bara ha trevligt. Moderniteter-systrarna var där och Amanda var precis lika snygg och gullig som man hade tänkt sig. Dessutom träffade vi underbara Astrid som vi inte träffat på nästan ett år. Jag blev så känslomässig att jag nästan började gråta.

image301


                      
bonne idee var bäst         dans dans dans                napoleon                     navid modiri




De andra chiquititasarna kommer nog med fler bilder från de senaste dagarnas event.
Nu är det dags att dra till farbror Lars Rydberg, min tandläkare. Jag är rädd, han kommer aldrig med goda nyheter.

Nu är det sommar, då lever vi det goda livet /Linnea

Rosa är det nya röda, eller?

Tänkte bara flasha lite med senaste shoppingen.
image296

Jag har tänkt lite på modeflugor det senaste, men det var inte förren Amanda anlände med sina heta kleinblå, syntettights i fredags som funderingarna verkligen satte igång. Vi går runt här och känner oss snygga och modemedvetna i jesussandaler och alldeles för stora 80-tals t-shirts som vi lagt ner mängder av pengar på, men vad är egentligen meningen? Hur stor population är det egentligen som uppskattar eller över huvud taget förstår sig på detta småsjuka mode? Typ 90% av alla människor man möter måste ju tycka man är helt bakom flötet när man spatserar runt i sin 'paperbagwaist' och tycker klassiskt är tråkigt.
Just a thought.  /Ebba

Looking for gold

Hej.
Partykvällen var som sagt lyckad, dock suddig. Partykvällarna tenderar att vara det. Helgen har i övrigt bestått av väldigt mycket sommarmys; vattenpipa + bio. Pirates of the Caribbean. Jag tror jag var den enda av oss som tyckte att den ägde, ehh.

En igelkott kröp just förbi på min gata. Den var söt. Jag tror igelkottar är det sötaste djuret. Dessutom har de schyssta försvarsmekanismer.

Imorgon vankas det najs grillparty, vi ses där.
Lovisa


Efterlängtade sommar


Såja, nu är det officiella partypics-inlägget postat, vilket betyder att det nu är fritt fram för oss andra kamera-befriade människor. Fredagkvällen var som sagt väldigt lyckad, framförallt 90-tals klassikerna som dök upp fram på småtimmarna. Hits for kids 2 = röööj. Måste bara få lite utlopp för min ilska jag känner för människor som oinbjudna kommer till fester och förstör, what's up with your stolthet liksom? Känn er träffade om ni skulle lyckats hitta hit.

image294

Nåja, nu är alla kurser mer eller mindre slut (bara ett megaarbete kvar) vilket betyder en helt lektionsfri vecka för lilla Ebba, morgondagen kommer bjuda på lite plugg i solskenet och sedan ett otroligt efterlängtat bbq-galaj in the evening. Bring your own meat and booz så står jag för ett tomt hus, pastan och hits for kids 2.

Är SÅ sugen, vill bara känna frihetskänslan, drinken sprida sig ner i benen
och udza natten lång i sommarvärmen. /Ebba


ja, jag vet. jag suger.

jag ska försöka att bli bättre på att lägga in bilder men skolarbete tar upp så mycket av min tid. nu precis gjorde jag ettans sista läxa - en reklambild för en potatisskalare. gött som fan.

partyt hos ebbet var lika bra som vanligt. grannarna var tydligen lite trötta på vårainte lika glada över att behöva lyssna på udz udz udz hela natten. men men, det är bara att vänja sig för nu är det sommar. 







igår firade vi julias födelsedag (väldigt i efterskott) genom att bjuda henne på bio och fika. om jag får säga det själv så var pirates en stor besvikelse!

image292


with love /Linnea


känner du peppen?

fan, det här är SÅ gött! för en gångs skull är jag riktigt partysugen och har en outfit som jag är nöjd med! är det möjligt? jag liksom visste när min outfit var rätt. i för sig ska jag snart äta tacos så jag lär väl spilla på mina kläder bara för sakens skull. i vilket fall ska det bli en höjdarkväll!

see ya bitches and hoes /Linnea

Wake me up before you GO-GO!

Bonjour!
Hehehe, idag har jag inga lektioner, naajs. Dock en hemtenta sänd från helvetet, men det är lungan.
Jag är smått irriterad, för min syrra käkade upp allt bröd imorse och får jag ingen frukost blir jag lätt grinig. Den Grinige Lovisa; mitt stående epitet. Ehh. 

Ikväll vankas det party, minsann, det ska bli myssss.
Nej, om jag skulle ta och låta min syster få uppleva lite av min vrede..
Over and out/Lovisa

ps. Med risk för att låta pretto, jag vet inte men jag känner mig alltid så pretto när jag tipsar folk om saker, så hade jag faktiskt tänkt att ge er ett litet filmtips, eller nåt. Little Miss Sunshine. Åhh. Den äger. Se den. ds.


All night lo-ong

Har precis släpat mig upp ur sängen, tror inte jag sovit så länge på evigheter. Jobb, släktkalas och plugg har på senare dar verkat som någon slags moralisk väckarklocka och fått stackars ebba att knega upp tidigt som fan. Men idag var den välbehövd, för ikväll vankas det paaaarty. Hihi. Det händer ju bara en gång i halvåret som Julia sagt. Så nu ska jag ta ett svep med dammsugaren och röja undan alla våra juveler innan det är dags för stora partybadet. See you tonight kära läsare!

image281 image283

Lite sköna gamla partypics för att få den rätta känslan på inlägget
och för att komma i stämning helt enkelt.
Ebbchen ♥

RSS 2.0