you´re the loves of my life

ikväll var det dags att göra klart även våra kvartett-album. en bok fylld med oss, vår vänskap, våra stunder, platser. jag känner mig sentimentalt nog så jävla lycklig över att jag fått dessa åren med er. kan inte beskriva vad ni betyder. kommer aldrig glömma, aldrig någonsin.

image482


/ebba

maxat

från ett par maxade skor till ett par andra.
förstår helt och hållet om ni som precis satsat på den där beach-pikén på stadiums rea inte riktigt hänger med i svängarna, det är lugnt. jag förstår mig inte riktigt på er heller om sanningen ska fram. men om ni som jag och amanda hade tänkt att klubba er fram genom hösten är dessa att rekomendera. för 200:- på topshop blev de våra. åh, matchar mitt rum också.

image481
/bebbz

FORTSÄTT SJUNGA

(fem dagar kvar, någon annan som får panikångestattacker var tredje timma?)


När jag var mindre tyckte jag det var bättre att inte tänka alls än riskera att tänka hemska tankar, vilket nog har resulterat i min totala avsaknad av ord och ibland till och med finkänslighet i jobbiga situationer. Speciellt det förstnämnda. Jag vet aldrig riktigt vad jag ska säga, hur jag ska bete mig, vad som är lämpligt. Det brukar oftast sluta med att jag trampar någon på tårna. Bokstavligt och bildligt.

Men jag trodde aldrig jag skulle få den tafatta klappen på axeln, jag trodde aldrig jag skulle behöva möta alla välmenande puppyeyes som får det att sticka till i hjärtat, jag trodde aldrig jag skulle behöva lyssna på de orden, jag trodde aldrig jag skulle få höra folk säga "jag beklagar er förlust". Till oss. 
Det är och kommer fan alltid vara overkligt. 
/L


yes

jag har under kvällen kommit fram till

att den så kallade mangeln kommer bli mitt och tinas nya substitut.
att jag sett otroligt skabbig ut på de senaste partypicsen.
att min första skoldag sög så hårt den någonsin kunde.
att dirty dancing soundtracket aldrig kan bli fel.
att mina nedanstående skor går fetbort.
att det är dags att maxa.

image480
godnatt. /e

Random party.

image473

   

   

skolan har börjat och allt är ganska giftigt, orkar inte riktigt kommentera. har börjat räkna dagarna som är kvar till lördag. vart kommer vi att hamna utan er? det blir tomt. tina





hör mig nu

jag har köpit ett par nya pjucks, kan inte bestämma mig för om det är 90-talstant goes wrong eller faktiskt ganska nice. det tål att tänkas på helt enkelt.

image471    image472

imorgon är det skola. jag vill inte, vill inte vara med när allt blir verklighet. /e

DAS KLOCKA

Ladies and tjänstemän, låt mig presentera das klocka:

 

Jag hittade den på www.urbanoutfitters.co.uk
Jag vill ha den så mycket att det gör ont. Frågan är bara vilken färg jag ska välja, röd eller vit likzom? Jag är rätt inne på vit faktiskt. Jaja. Har ni någon synpunkt så plita ned en kommentar vettja.
Peace out/Lovisa

(btw, tacktacktack alla awesome partyprissar som gjorde min och amandas lilla avskedsfest väldigt minnesvärd. Parta på!)


I don't wanna feel like it's an end of a summer

lördagen innebar några timmars vila innan det var dags igen, weekday skulle ha modevisnings-party och efter lite peptalk knegade vi iväg en man kort. planerna krossades dock rätt snart när våra insidekällor berättade hur hårda de var på leg. ge mig 18-årdagen nu lixxom. men med  partypjucksen på och en cider i magen var vi nu för pepp för att joina lulu i tv-soffan. klub-baddräkten skulle ju dock invigas! så det bar iväg till kingshead där vi sedan fick oss ännu en lyckad helkväll i goda vänners lag. /ebbchen ♥

image464  image466

  


förändring

Sorgligt men sant, det var dags för avskedsfest för våra underbara bästizar.

image459

image458

Mer partypics finns på bilddagboken.
(StolenNaivety & impuls)




paaraypaaraypaaraypaaray

Om några timmar vankas det avskedsfest i min och Amandas ära. Känns fint, men sorgligt att detta är vår sista partyhelg på väldigtväldigt länge. För länge.
Jag har gjort ett par inköp under den gångna tiden, kappan som jag pratat om plus en svart penn-liknande kjol. Båda från HM (surprise).
Nej nu ska jag komma in i partymoodet, ta en lång dusch och sätta på HelloGoodbye "Here". Ah.
/LULU


Baddräkten.

image455        image456
ja ni får skratta lite åt korten, men baddräkten alltså. jag ser ut som ett barn i den, tror jag. men ryggen är najs. och den kostade kanske 20. vill helst inte tänka på vilken 80-tals brud som ägt den innan. köpte förresten det svarta fodralet på H&M med dragkedjan idag. 200 pix, och till hösten är leddordet MAXA. kunde inte låta bli. tina

Bloggmaraton!

image453


kvällens gäst är Cajsa.
studera hur snyggt hon matchar longboardskorna med kjolen. ett mirakel. om ni skulle få se mina skulle ni nog börja gråta. förresten var det ett tag sedan brädan kom fram. borde kanske putsa upp den lite och ta en sväng.
 här kommer en mer ospexig bild på skjortan. jag har letat länge efter en lagom soft herrskjorta som är lagom lång till tajts men som inte ser för stor ut. och jag fann den. för en 20a blev den min. den blommiga kappsäcksväskan på ebbas inlägg nedanför kostade mig en tia. ganska nöjd gick jag hem igår. ja och ett helt vanligt linne för tio, lite konstig citrongulgrön färg men vafan. godnatt T

Wish I could be there, wish that I could see...

but she's million miles away from me.


Tre vänner en vanlig kväll in our hoods. Tre, det klingar inte bra.
Inte en fullständig kling helt enkelt. Udda, kantigt.
Kvällens alfapet-höjdpunkter var lätt tyggnu och arabslem.
So long. /E

image452

mm

Jag kan lägga till en sak på din lista käre vän:
  • en tjurig pappa som kommer hem och tjatar på en fast man har varit duktig hela långa dagen
Han var ytterst nära på att förstöra dagen ska jag tala om för er nära och kära, krävs inte så mycket nu för tiden. Men icke sa nicke, efter pep-talk med tiny, efterlängtade hälsningar från falkenberg och nygrillad marulk är jag nu återigen back on track för lite klassiskt men ack så underbart bk-häng. ♥ Bah bah /Ebba

image447


listdags.

saker som kan få mig att gråta om jag har en dålig dag:

  • batteriet till kameran dör.
  • batteriet till mp3:n dör.
  • jag tappar min rouge i marken och den går sönder. det händer nog en gång i månaden.
  • det finns inga kvitton i bankomaten (ev. kvittot visar att det inte finns några pengar på kortet)
  • det luktar svett/vitlök/urin/axe på bussen.
  • min lugg ser ut som i Den där mary en morgon när jag har försovit mig.
  • harpan inte går ut.
  • min lillebror är kaxig.
  • någon påminner mig om ett fult misstag på fyllan. (TUR ATT DE INTE ÄR SÅ MÅNGA DÅ HAHA)
  • jag inte har någon tändare. (och måste fråga något indiecp på schillers skolgård eller jävla popparbarn som kryllar redan, shit låt de brinna eller så, jävla ettor (parantes i parantesen, jag får säga såhär nu för nu är jag tvåa och vet att det är lite ute att fika på café vasa men att take away kaffe fortfarande är okej (men att pantern är bättre) ) alla bortsett från karro, om ni har något att bevisa så visst, jag finns bakom tjejernas omkldn alla dagar mellan ett och tre, bring das crack)

alltså visst. är jag överkänslig? grejjen är den att axe i sprayform eller annan form inte är okej. DET ÄR INTE OKEJ!
men idag skulle jag inte börja gråta, inte ens om min rouge gick sönder. ikväll vankas det äkta bk-häng med skönaste brudsen. jag har förövrigt fyndshoppat lite. kanske kommer bilder om kreativiteten håller i sig. TINA förretsen kanske jag hade fällt en tår i ren ångest om någon detaljerat hade återgett hela lördagskvällen i filmform.

image446

ÄKTA GODIS.

image445
www.permanentvacation.se
GO GBG!

GODIS.

image444
skorna helt enkelt. 269 pix på topshop. jag behöver inte lammkött på flera år på grund av de här. tina
juste, jag har färgat håret, det blev lite för mörkt. nu ska jag till ebba och måla.

kulturkalaset.

lyckades klicka en hel del dåliga bilder igår. synd. det fanns så stört mycket kameranördar där och alla langade fetaste objektiven och var typ 2 meter långa, alla. så jag var inte så pepp. men konserterna var mysiga, och det fanns mycket snygga människor där. missade maia hirasawa, synd ja men inte en chans att jag kunde ha stapplat dit klockan ett. helt manglad och ut och in vrängd och manglad igen och sedan fylld med betong. så dåligt mådde jag, vi. hehe.

   
navid och hans crew var lika bra som vanligt, men ja vad hände med låtvalen?

  
sen langade staden lite mysfaktor och brudarna lite snyggfaktor.

       

fibes, oh fibes var ungefär "hej hela publiken är fylld med snygga par som gungar i takt till musiken" och jag var ungefär lite för bitter på grund av det. och det var lite kallt men de var så BRA! anna ternheim kommer aldrig att sluta förvåna mig. att det kan komma så mycket röst och text och musik ur en så liten person. synd på fjortisarna och de äckliga italienarna bara. tack för en toppenkväll! tina

Give me some loud thunder

idag lär jag förbli sängliggandes. jag ligger ganska risigt till på många fronter och känner mig inte så pepp på att gå upp och möta världen. om jag skulle göra det skulle världen bara skratta åt mitt hår. som är ganska komiskt. jag fyndade en jacka. pappas gamla. den är nog lite för färgglad för att jag ska känna mig riktigt bekväm i den men vafan. lulu var väldigt snygg igår. tina

image434        image435

röj helt enkelt

Och så blev det helt plötsligt en fredagskväll i augusti och det var dags för röj. vi skulle alltså på vår käre barndomsväns piratparty. planen var att än en gång dränka våra sorger och passa på att svänga våra lurviga med bratsen. kvällen började lugnt och fint med lite kantarellrisotto at my place.
"look how cute we are when we're sober" haha



när vi väl anlände till anders satte karusellen igång.



kl 04.30 snubblade vi ut på avenyn, mot torp. väl där hookade vi upp med ett gäng medelålders tyskar på afterparty. efter diverse bus och under-bordet-supningar traskade vi hemåt i gryningen. love you moshi.
.


tack för en underbar kväll alla inblandade ♥ /Ebba
PS. våra mödrar har på senaste bildat en united front, scary stuff!

summer in the city

Navid och hans gudar var attraktiva på scen, jag rasade över låtvalen men smälte av Navids stundtals porriga moves. I like it. Köpte en ny höst/vår jacka/parkas på HM (såklart) idag. Och nu är jag råpank. Hade tretton hånflinande kronor tidigare, innan tina ville ha en burk Loka.
Bara så att ni vet: TVÅ VECKOR KVAR TILLS JAG STICKER! OHMYGOD. puh.
Ha det fett/ Lovisa


jakten avslutad.

och nu är det party. och jag har köpt snyggaste skorna. imorgon får ni se på grejjer alltså. partypics och skopics och annat smått och gott. ha en trevlig kväll älskar er.

Night falls over kortedala.

jag trodde inte kärlek var något för mig idag, nu. men shit, jag faller handlöst igen och igen och igen. och jag vet att du hade älskat den. tina

image421

I remember every kiss like my first kiss.
Sister, it's the opposite of hallelujah.

Detektivbyrån.

image417


jag bjöd med mig själv till lilla bommen och en massa trevligt sällskap. detektivbyrån spelade - mysmysmys. värmländska är roligt och mysigt och killarna var charmiga men kanske lite adhd varning ibland. mycket snyggt folk på lilla bommen iaf. till skillnad från i nordstan. det luktade man överallt och det var fullt med turister. (vad gör de här nu?) ja, hur klär man ut sig till pirat om man ändå vill se snygg ut? vi konstaterade att ögonlappen bör dissas.

     

så nu ska jag gå och dra en rulle med mig själv och tacka min lyckliga stjärna för att jag inte har adhd, inte mina vänner heller. inte så kul dock att jag inte är så musikalisk. nog för idag tack för idag / tina

Update

Hej allesammans.
Idag har jag målat om i mitt nya rum, känner mig riktigt händig faktiskt. "och vill du något mer är jag en händig man" - porrigast låten ever btw. Håller som sagt på att flytta ner till min brors före detta rum. Större, egen ingång, egen dusch, me like. Kände dock att jag ville få bort tonårspojk-stämpeln (lukten) innan jag gjorde mig helt hemmastadd så nu är det renovering som står på schemat. Kommer nog några glassiga "efter-bilder" senare.
En annan sensationell nyhet är att Ebba har köpt en kamera. Så hädanefter är det jag som står för partypicsen mina damer och herrar. Piratpartyt på fredag blir nog värt att föreviga. Hmm. /Ebba
Fjortis-spex med rollern.
image416


Lovisa Almighty

Hej kära blogg och dess läsare. Läget?  Jag mår hyfsat, om man bortser från mina illasinnade halsmandlar som strular. Jag har fåt en ny dator, den är blank och fin och totally awesome. I övrigt har jag bara lust att ligga under mitt täcke mest hela tiden och äta på nåt gott. Typ körsbär, eller godis. Nej, nog med kallpratet!
Anledningen till mitt inlägg är att jag vill tipsa är om grymmaste sidan ever: http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html
iGod, Artificial Intelligence Chat.
Här får du din, såvitt jag vet, enda chans att prata med Gud (Egentligen Robot-Gud, men same shit).
ENJOY! / Lovisa


öppna landskap.

ja, jag har ägnat mig åt öppna landskap idag. kanske ganska trevligt, och en hel del ganska cheesy bilder. heeeehe. förresten vad gör alla? jag har inga pengar men jag tror att det är en del jag måste handla. kanske ett par nya skor. funderar på kawasaki, helsvarta. eftersom de helsvarta kedsen inte finns i affär och måste beställas och jag är på tok för lat. heeeeehhe. kulturkalas, en del bra band. fin helg. snart börjar skolan. jag är skolrädd. tina

image409

image410

tonight I'm telling you everything

ja, nu har musiken tystnat i slottis och staden är väldigt tom. imorgon väntar en kanske gräslig utflykt med min familj. önska mig lycka till. lördagen var fin, tack alla som var med. favorit i repris, jag är på?

kanske kommer nåfra bilder när datorn slutat sega. / tina

image408

snyggReidar får hedersplats för snyggoutfit

Farväl Falkenberg.

Beachbrudarna noll7 bugar och bockar ja för ett underbart besök i Falkenberg. Allt inkluderat. Verkligen allt. SOL, beachvolley, mat, musik, nakenbad, pojkar, party, ensamdans, baksmälla, spår i sanden / vattenbrynet mat, shopping, glass öh baksmälla och tåg. Därför har jag ungefär femmhundra kort och extrem beslutsångest. Kan inte välja kort. Håll till godo med de här.

       

THEEND. /tina

I don't shine if YOU don't shine

Hu, vilka äventyr vi är med om. Falkenberg var nåt så fruktansvärt underbart, vi glassade mest hela dagarna. Beach brudar nollsju som vi är likzom. Tack Joanda för gästfriheten, och tack Amanda för allmänt trevligt sällskap.
Och många glada skratt. 

(Jag har fått en dator. Den är blank och fin, och jag har nu fyrkantiga ögon)

Paris är farligt/härligt nära. Tror jag ska gå och skriva en lista.
Hejdå/Lovisa

 

Let's sail away to the beaches of normandie.

Nä inte riktigt, fast det blir som sagt falkenberg. Hoppas på bra väder, men det spelar inte stor roll eftersom sällskapet är garanterat underbart. Kirrat nya kameran, sitter jävligt fint. Fast min lycka känns löjligt materiell. Klipptid är fixad, snart lite liv i staden och snart, förhoppningsvis, bokade Paris biljetter. /tina

image395

Vakna upp till verklighetens monster.

Dagen bjuder på major garderobsrensing, lite qualitytime med Julia och förmodligen ännu en kvällsfika. Imorgon drar vi till brudarna i Falkenberg några dagar. Tänkte uppleva lite sol och bad, kanske pimpla lite vin på någon fin balkong. See you. /E



Jag hatar när du inte svarar. Döden är så in i helvete romantiserad, var är spriten och glömskan i alla självömkande biografier. Jag har slutat vänta på tecken, uppenbarelser, schizofrena jävla dialoger. Verkligheten har inget bokslut. Jag hatar alla falska yttringar av glädje, än mer hatar jag de äkta. En bomullslindad månad vid ytan, vid undanflykter, vid er. Ursäkterna till att förtränga börjar glesa, schemat tunnas ut. Väckarklockan ger knytnäveslag.

hej

Vi vill tacka alla vänner för den omtanke och tröst ni gett oss den senaste månaden.
Det har varit ovärderligt.
Trots att det känns lite konstigt och inte speciellt lockande så kommer förmodligen vårt bloggande komma igång så smått igen. Vi ser det som något konkret att fokusera på, något vi kan hålla kontakt med vår kära paris-bo genom, men framförallt något att minnas Linnea genom.

RSS 2.0