PARIS BY NIGHT

tja alla partyglada. nu är vi hemkomna från underbaraste staden och underbaraste lulu. har haft det stört bra helt enkelt, glassat runt på dagarna och festat satan på kvällarna. tina med den något mer skillade kameran får stå för de lite mer sofistiskerade turistbilderna, min fick däremot hänga med on paris by night!
första kvällen var WICKED, bästa partyt någonsin typ. förade med lite nice parisbrudar innan vi drog iväg till triptyc där det kryllade av snygga fransoser och bra beats. åh, we'll be back soon!


på lördagskvällen blev det barhäng på le perle, blev sedan övertalade att knega med några italienare till nån klubb som skulle ligga nära. eh, kom typ en timma senare fram till bratstället nr 1 som vi bangade och tog en rätt tidig hemfärd istället. på söndagen var paris inte riktigt lika party som vi, hittade några flummiga snubbar på camps eleysee som vi flummade runt med istället.


sen vare dags för last night in paris. ladies night, the feelin is right! hittade ett skönt loungeplace som sedan tipsade om gayklubben bananas där det utlovades dans till gryningen. och inte blev vi besvikna. stört mycket röj och en hel del desperata straighta killar, haha.


over all, stört nice resa!  /ebbchen

Kommentarer
Postat av: Cajsa

haha, underbart att se Lovisa på bild igen!! najs med cigg-inomhus-bilden. puss

2007-11-01 @ 22:11:11
URL: http://ordpistol.blogg.se
Postat av: Sara

Aw allt låter grymt kul jag vill också!! skönt att ha er tillbaka tjejer ;)

2007-11-01 @ 23:54:22
URL: http://accordingtous.blogg.se
Postat av: Lovisa

hm, älskar att du valde att lägga in de minst smickrande bilderna någonsin tagna på mig. love you anyway

2007-11-02 @ 01:16:22
URL: http://laquartette.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0