second-hand!

härligt med suktande kommentarer! vi gillar att vara åtrådda.
svar till er secondhand sugna göteborgare:
först och främst, en äkta shoppare avslöjar aldrig sina mest gnistrande pärlor.
men, stadsmissionen (ebbes hörna) har nästan alltid fina saker i sina gömmor. den finns lite överallt i staden och har oftast helt okej priser på sina helt okej saker.
ragtime (både manliga och kvinnliga) är toppen för mer märkesfolk som gärna vill vara märkes men som inte riktigt har råd. tar bara in saker som de själva tycker är snygga, vilket ger ett väldigt bra utbud. men själv tycker jag att det oftast är med överpris. lite mer vintage känsla.
myrornas på järntorget, är helt eneklt myrorna. har aldrig hittat något där själv. det känns som att man ska ha en hel del tur och en hel del tålamod för att orka leta.
sen har vi då emmaus på linnégatan där man kan hitta både det ena och det andra, mest kläder. priserna är väl lite i överkant men ibland hittar man saker som inte går att lämna kvar.
på haga nygata finns det ett par raringar att så spana in. där kan man hitta allt möjligt, helt enkelt.
anitas på en gata nära götaplatsen finns axelvaddar och rosetter. känns kanske lite som att det var bättre förr men värd att kika in på.
det bästa tipset är lokala små godbitar och loppisar. där hittar man det absolut bästa och billigaste fynden även om det kräver en del rotande.

good luck /la quartette

Kommentarer
Postat av: jkl

Sluta använda ordet raring. Förstör allt. Herregud

2007-05-21 @ 21:13:34
Postat av: M

jkl lika med what? vilka second-hand rekommenderar ni?

2007-05-22 @ 20:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0